Člani kluba, ki imajo v teh dneh velik razlog za slavje

Člani

08. Junij 2023

Člani kluba, ki imajo v teh dneh velik razlog za slavje

Nekateri praznujejo okrogle obletnice uspešnega delovanja. Drugi slavijo nove pridobitve in dosežke. Naštevamo člane kluba, ki imajo v teh dneh razlog za slavje. 

HUBAT: TRANSPORTNI ODLIČNJAKI, KI JIM LAHKO ZAUPATE
Član kluba: Gregor Hubat
Podjetje Hubat, ki se ukvarja s prevozom blaga in drugih izdelkov v domačem in mednarodnem prometu, je pred kratkim praznovalo 30 let uspešnega delovanja (zgodbo o tem, kako so rasli, lahko preberete na tej povezavi). Pri Hubatu so specializirani za prevoze nevarnega blaga s cisternami po Evropi. Brezhibne storitve zagotavljajo z več kot 40 vozili in preko 45 prikolicami za prevoz nevarnih snovi.

hubat 3.jpg

hubat praznovanje 1 -c rop.jpg

»Filozofija našega podjetja temelji na zanesljivosti, aktivnim partnerskim odnosom in nenehnim inovativnim prilagajanjem gospodarskemu razvoju. Z nenehnim tehnološkim razvojem in višanjem standarda kakovosti, želimo naše storitve izboljševati. To potrjuje tudi certifikat ISO 9001. S pomočjo tehnološko naprednih vozil in strokovno usposobljenih voznikov, vam ponujamo varne in zanesljive transportne in logistične rešitve,« pravijo v Hubatu. 

hubat 1.jpg

VIZIJA RAČUNOVODSTVO: PODJETNIKOM PRIJAZNI RAČUNOVODJE
Članica kluba: Katarina Ložar
Podjetje Vizija računovodstvo, danes vodilno podjetje na področju računovodskih storitev v Sloveniji, je v teh dneh prav tako praznovalo 30. obletnico delovanja. Začeli so kot majhen računovodski servis in se v treh desetletjih razvili tako v Sloveniji kot tujini. Njihove številke govorijo same zase: 
-  prisotni so v 6 državah
-  imajo 27 poslovalnic
-  zaposlujejo 180 sodelavcev
-  imajo več kot 3500 zadovoljnih strank 

vizija 2.jpg

vizija 3.jpg

»Z novimi razvojnimi idejami in svežo energijo razvijamo produkte Vizije Simple, Vizija Classic in Vizija Pro, ki je prilagojena različnim zahtevam strank. V ekipi sodelavcev se za vsakega podjetnika najde zaupanja vredna oseba, s katero lahko dela, prav tako znanje in izkušnje iz različnih segmentov,« sporočajo iz Vizije Računovodstva.  

vizija rač 4.jpg

30 let uspešnega dela so v Viziji Računovodstvu proslavili, kot se spodobi: s pogostitvijo strank v SiTi teatru, nato pa še z dvodnevnim dogodkom zaposlenih iz Slovenije in tujine na enoti v Ljubljani in restavraciji Nebo. Ob tem dodajajo: »Pripravljeni smo na nadaljnjih 30 let!« 

REAM: EDEN NAJBOLJ NAPREDNIH, KO GRE ZA OGREVANJE, HLAJENJE IN PREZRAČEVANJE
Član kluba: Pavle Resnik
Za REAM je letošnje leto jubilejno, 30. Od začetkov do danes so zrasli v uspešno podjetje, ki sodi med največje na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja. Ves čas obstoja se trudijo zagotavljati visokokakovostne izdelke in storitve.

»Z leti smo si pridobili zaupanje in zvestobo kupcev, ki se radi vračajo in nas priporočajo naprej. Prav tako smo spletli mrežo strokovnjakov, naših poslovnih partnerjev, ki vsakodnevno vstopajo v stik s posamezniki in podjetji ter zanje opravljajo inštalacije in servise naprav. Z njimi sklepamo krog celovitega servisa - od svetovanja do montaže in vzdrževanja,« poudarjajo pri članu SBC in dodajajo, da se zavedajo vpliva, ki ga imajo na okolje s svojim delovanjem. Ker želijo, da je ta vpliv pozitiven, se redno vključujejo v družbeno koristne akcije in podpiramo mlade perspektivne posameznike.

komenda-nova-lokacija.jpg

Tudi v prihodnje želijo ostati distributer najnaprednejših toplotnih črpalk, klimatskih in prezračevalnih naprav, s katerimi bodo še povečali zadovoljstvo svojih strank. Kot pravijo, bodo pri tem ostali zvesti trajnostnemu razvoju in zagovorniki obnovljivih virov, krožnih poti v gospodarstvu in odgovornega ravnanja do okolja. Vračati želijo tudi okolju, iz katerega so zrasli. 

AGITAVIT: DIGITALNE REŠITVE ZA BOLJŠE POSLOVANJE IN KREPITEV KONKURENČNE PREDNOSTI
Članica kluba: Anka Brus

20 let so nedavno praznovali v podjetju Agitavit Solutions, ki ga vodi članica SBC Anka Brus. Več kot 130 strokovnjakov s svetovanjem in razvojem programske opreme po meri rešuje poslovne izzive. Pri tem podjetja ter posameznike podpirajo, da s pomočjo informacijske tehnologije delajo bolje, uspešneje uresničujejo svojo vizijo in cilje ter povečujejo konkurenčno prednost.

V podjetju Agitavit razvijajo spletne in mobilne aplikacije po meri. Poleg tega ponujajo tudi dva produkta − rešitev eHRM, ki celovito informacijsko podpre delo z zaposlenimi ter platformo Digital Agora, ki podjetjem omogoča enostavno doseganje in informiranje vseh sodelavcev ne glede na njihovo delovno mesto ali lokacijo dela. 

agitavit (6).jpg

agitavit (10).jpg

agitavit (7).jpg

MG ROHR: SPECIALISTI ZA CEVI INDUSTRIJI
Član kluba: Samo Jenič
V podjetju MG Rohr so nedavno zaključili največjo investicijo v zgodovini podjetja. Razlog za praznovanje so nova zgradba, skladiščni center ter robotizacija in avtomatizacija procesov, ki jim bodo zagotovili podlago za nadaljnjo rast in tehnološki razvoj. Čestitamo za ta pomemben premik naprej!  

mg rohr 1.jpg

Podjetje z Raven na Koroškem, gazela podravsko-pomurske regije 2021, ima več kot desetletno tradicijo poslovanja na področju specializirane dobave brezšivnih in šivnih cevi ter drugih specialnih materialov in polizdelkov za avtomobilsko, kovinsko, gradbeno in druge industrije. V MG Rohru širok prodajni program dopolnjujejo s fleksibilnimi podpornimi storitvami, ki jim jih omogočajo lastni proizvodnja in logistična mreža ter sodelovanje s priznanimi poslovnimi partnerji.

SILIKO: EDEN OD NAJUSPEŠNEJŠIH IZVOZNIKOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI
Član kluba: Janko Koprivec

Siliko d.o.o. je razvojni dobavitelj avtomobilske industrije in eden od najuspešnejših slovenskih izvoznikov, ki sodeluje z največjimi svetovnimi avtomobilskimi znamkami. Letos podjetje praznuje kar tri obletnice – trideseto obletnico ustanovitve podjetja, dvajseto obletnico začetka proizvodnje v Sevnici in deseto obletnico razvojnega centra na Vrhniki.

Siliko_30_let-5_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

Siliko zaposluje 592 oseb, od tega v Sevnici 336, na Vrhniki pa 256, dodatnih 120 pa še v srbskem Somborju, kjer delujejo od leta 2017. Na Vrhniki deluje močan razvojni oddelek z laboratorijem, mešalnico in orodjarno. Podjetje povezuje znanje z različnih področij - pri raziskavah, pridobivanju in izobraževanju kadrov sodeluje s Fakulteto za strojništvo, Inštitutom Jožef Štefan ter Fakulteto za tehnologijo polimerov, med katere ustanovitelji je. 

Siliko_30_let-328_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

»V tem razvojnem ciklu bo pozornost posvečena razvoju novih in inovativnih izdelkov ter materialov, prvenstveno na področju e-mobilnosti. Vlagamo v digitalizacijo in avtomatizacijo proizvodnih procesov ter v umetno inteligenco in tako optimiziramo procese, izboljšujemo učinkovitost ter kakovost,« pravijo v podjetju. »Naš cilj je postati predrazvojni dobavitelj avtomobilske industrije, kar potrjujejo vlaganja v znanje in razvoj podjetja in zaposlenih. Usmerili se bomo na povečanje števila patentov ter okrepitev sodelovanja na akademskem področju.« 

Več o uspešni zgodbi in ambicioznih načrtih Silika lahko preberete na tej povezavi. 

Vsem naštetim članom čestitamo in jim želimo veliko uspehov tudi v prihodnje! 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano