Program

SBC - Klub slovenskih podjetnikov cilje in namen uresničuje preko različnih projektnih platform. 

SBC Forum

Največji dogodek SBC - Kluba slovenskih podjetnikov enkrat letno na enem mestu zbere ključne odločevalce in najuspešnejše podjetnike v državi. Vsebina SBC Foruma je namenjena vsakokratni aktualni temi, povezani s podjetniškim okoljem v državi. SBC Forum je namenjen tudi mednarodnemu povezovanju, vpogledu v tuje dobre prakse in krepitvi zavedanja, da sta podjetnost in podjetništvo tista, od katerih je odvisna družbena blaginja vseh družbenih skupin. 

O SBC Forumu. 

SBC Akademija

SBC Akademija v sodelovanju s partnerji in člani SBC ponuja najbolj aktualne vsebine s področij: prava, kadrov, marketinga, financ in vodenja. SBC Akademija v sodelovanju s partnerji ponuja koristne podjetniške recepte:
- s preverjenimi predavatelji iz prakse,
- na način, da v kratkem času izvemo točno to, kar nas zanima.

O SBC Akademiji. 

SBC Webinarji 

SBC Webinarji v sodelovanju s partnerji in člani SBC ponujajo najbolj aktualne vsebine in podjetniške recepte v času po pandemiji covid-19. SBC Webinarji praviloma potekajo enkrat tedensko, v primeru posebej aktualnih za podjetnike aktualnih vsebin in informacij tudi pogosteje. 

O SBC Webinarjih. 

SBC Podjetnik 

SBC Podjetnik je nasvetni priročnik za podjetnike, ki ponuja takoj uporabljive nasvete strokovnjakov in podjetnikov iz prakse. Namenjen je podjetnikom, odločevalcem in drugim, ki dnevno sprejemajo podjetniške odločitve. SBC Podjetnik v tisku izhaja nekajkrat letno in ga prejema 4500 najboljših podjetij in ključnih odločevalcev v državi, vključno z vsemi poglavitnimi finančnimi institucijami in najpomembnejšimi odločevalci na državni in lokalni ravni. Nasvete iz SBC Podjetnika lahko preberete tudi na spletni strani SBC. 

O SBC Podjetniku. 

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.