Organizacija

Najvišji organ SBC – Kluba slovenskih podjetnikov je skupščina, ki jo sestavljajo prav vsi člani SBC (maja 2021 je članov 237). Skupščina voli tako predsednika kluba kot 9 članov upravnega odbora.

Predsednik kluba je izvoljen med člani SBC, in sicer na vsakokratnih letnih volitvah. Aktualni predsednik je dr. Jure Knez, ki je bil na skupščini potrjen junija 2020 in je na mestu predsednika zamenjal Marjana Batagelja (predsednik je bil šest zaporednih mandatov od ustanovitve kluba leta 2014). 10 član upravnega odbora je v skladu s pravili kluba kot nekdanji predsednik še Marjan Batagelj. 

Predsednik kluba

Upravni odbor

Upravni odbor SBC skupščina SBC voli za obdobje treh let, sestavlja ga 9 članov SBC.

Izvršni direktor

Izvršni direktor SBC je profesionalna funkcija, ki jo od januarja 2018 opravlja Goran Novković.

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.