(fotozgodba) GIC Gradnjam pomembne nagrade za arhitekturne dosežke

Člani

02. Junij 2023

(fotozgodba) GIC Gradnjam pomembne nagrade za arhitekturne dosežke

Podjetje GIC Gradnje je za dva projekta prejelo nagrado BIGSEE Architecture 2023. Vila Grbina in Mali stolp Funtkova, ki so ju izvedli v sodelovanju z birojem Demšar arhitekti, vsak na svoj način izstopata iz povprečja, o čemer pričata tudi prejeti priznanji.

Še eno nagrado BIG SEE so GIC Gradnje prejele za nov potniški terminal na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, o čemer smo že pisali

Čestitamo! 

Vsi projekti so nastali po načelu design-and-build, kar pomeni, da so projekt razvili v lastni režiji v sodelovanju z arhitekti, ga zgradili in tudi prodali zadovoljnim kupcem. 

»Vsi nagrajeni objekti vsak na svoj način izstopajo iz povprečja, kar je prepoznala tudi strokovna komisija organizacije zavoda Big See. Nagrade potrjujejo, da smo na pravi poti, da delujemo trajnostno in da ustvarjamo novo gradbeno kulturo. Veseli nas, da je strokovna komisija zavoda Big See v tako kratkem obdobju prepoznala naše tri projekte in jim podelila prestižno nagrado za arhitekturo«, je povedal Rok Cajzek, pomočnik direktorja v podjetju GIC Gradnje in član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.
 

VILA GRBINA

demsar_vila_grbina-4.jpg

demsar_vila_grbina-8.jpg

demsar_vila_grbina-6.jpg

demsar_vila_grbina-3.jpg

Vir fotografij: spletna stran BIGSEE. 

MALI STOLP FUNTKOVA

demsar_funtkova-3.jpg

demsar_funtkova-1.jpg

demsar_funtkova-14.jpg

 

Vir fotografij: spletna stran BIGSEE.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano