SBC dogodki, ki so zaznamovali leto 2022

Dogodki

04. Januar 2023

SBC dogodki, ki so zaznamovali leto 2022

Leto je naokoli in čas je za pregled dogodkov, ki so v SBC – Klubu slovenskih podjetnikov zaznamovali leto.


Druženje »Zbogom korona«
Marca smo skupaj s člani kluba rekli zbogom korona in vse najboljše predsednik SBC. Da je druženje v restavraciji Nebo uspelo in da je bil večer zares čaroben imate zasluge prav vsi, ki ste nam pomagali pri soustvarjanju nepozabne SBC zgodbe.

f860d2fb0223ad973a75f4bd56101509.jpg

 

Živjo poletje s SBC: magično vzdušje na terasi diVino
S člani kluba smo v začetku poletja, na terasi diVino (Kristalna palača) nazdravili v stilu in vstopili v najtoplejši letni čas. SBC zabava "Živjo poletje" je potekala v prijetnem vzdušju in ob dobri hrani, za katero so poskrbeli v diVinu.

DSC00242.JPG
Ambient restavracije odlično ponazarja koncept diVino, saj združuje moderno arhitekturo in rustikalnost – prav tako, kot je to moč občutiti v kulinariki, ki prihaja izpod rok Chefa.

Divino_ambient2.jpg

Njihove jedi na eni strani spoštujejo izročilo tradicionalne kulinarike Goriških brd, kjer so njihove korenine, na drugi pa se spogledujejo s sodobnimi trendi priprave hrane.

diVino-7.jpg

Kot del skupine Dulcis Gourmet je diVino veliko več kot restavracija. V pritličju restavracije se nahaja trgovina z dobrotami lastne proizvodnje, ki jih s pridom uporabljamo pri zasnovi naših jedi. Na zeleni terasi restavracije organiziramo nepozabna druženja. 

40.JPG

9-SBC_Kristalna_palaca_22_6_22-25_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg
In prav tu smo v SBC na nazdravili tudi rojstvu naše edinstvene aplikacije SBC Appa.

11-SBC_Kristalna_palaca_22_6_22-35_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

 

Festival podjetništva
Konec novembra smo organizirali največji podjetniški dogodek leta. Tridnevno dogajanje na Festivalu podjetništva 2022, ki ga je SBC - Klub slovenskih podjetnikov organiziral premierno med 21. in 23. novembrom je ponudil najboljše, kar lahko pokažejo vrhunski domači podjetniki.

SBC_23_11_22-202_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

SBC_23_11_22-213_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

Vrhunec vseslovenskega Festivala podjetništva je bil v sredo, 23. novembra, kjer so bili osrednji gostje dogodka, ki se je odvijal v Grand Plaza hotelu na Bavarskem dvoru v Ljubljani, odlični podjetniki -Igor Akrapovič (podpredsednik SBC, Akrapovič), dr. Jure Knez (podpredsednik SBC, Dewesoft), dr. Marko Bitenc (Kirurgija Bitenc) in Nuša Pavlinjek (Roto Group).

SBC_23_11_22-145_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg
Pridružil se nam je tudi Gunter Pauli, avtor koncepta in mednarodne knjižne uspešnice The Blue Economy (Modro gospodarstvo, op. a.), ki so ga pri znanem ameriškem mediju The Huffington Post po zaslugi prodornih zamisli in pristopov poimenovali za Steva Jobsa trajnosti.


SBC Novoletna zabava

SBC_NY_Nebo_2022-1_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

SBC_NY_Nebo_2022-208_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg
Ob koncu leta smo v klubu organizirali še eno skupno druženje, tokrat obarvano praznično, prednovoletno. V restavraciji Nebo smo uživali v ritmih glasbe, spoznali kakšnega zanimivega sogovornika, morda sklenili novo poslovno prijateljstvo.

 

Borut Pahor iz rok Joca Pečečnika prejel zlati ključ SBC

sbc-zlati-kljuc-9.jpg

sbc-zlati-kljuc-2.jpg
Tik pred koncem leta pa je predsednik kluba Joc Pečečnik nekdanjemu predsedniku republike Borutu Pahorju slovesno predal SBC zlati ključ. S tem simbolnim dejanjem se je Pečečnik v svojem in imenu kluba Pahorju zahvalil za njegovo povezovalnost in naklonjenost podjetnikom v času dveh predsedniških mandatov.

 

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano