Podjetnik leta 2022 Ivan Cajzek

Člani

09. December 2022

Podjetnik leta 2022 Ivan Cajzek

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je podelila prestižno priznanje Podjetnik leta 2022. Ta laskavi naziv si je prislužil Ivan Cajzek, ustanovitelj in lastnik podjetja GIC Gradnje, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. V finalu izbora je bil še en član kluba - Miha Lavtar, ustanovitelj in lastnik podjetja Optiweb

Čestitke zmagovalcu in finalistu! 

20221209-IMG_0111a.jpg

Podjetnik leta 2022 je postal Ivan Cajzek iz Rogaške Slatine. 

»Držati moramo skupaj, se povezovati, kar je tudi slogan zbornice,« je ob prejemu priznanja dejal Cajzek.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je v predstavitvi in obrazložitvi o dobitniku naziva podjetnik leta zapisala:

Ivan Cajzek je direktor in lastnik družinskega podjetja GIC GRADNJE, ki v gradbeni dejavnosti uspešno posluje že več kot 32 let. V tem obdobju so uspešno dokončali več kot tisoč projektov. Gradijo poslovne, gospodarske, industrijske in turistične objekte, izvajajo sanacije in adaptacije ter obnavljajo kulturno dediščino. Poleg tega gradijo in vzdržujejo infrastrukturo ter izvajajo inženirske storitve.

Podjetje GIC GRADNJE je sicer del skupine GIC, znotraj katere je deset podjetij z dejavnostmi gradbene operative, betonarn, kamnolomov, specialnih del v gradbeništvu, nepremičnin, proizvodnjo gradbenega materiala in trgovine. Vsa podjetja s skupaj 150 redno zaposlenimi sodelavci so v Sloveniji, eno pa na Hrvaškem.

Konkurenčno prednost podjetja GIC GRADNJE predstavljajo fleksibilnost in prilagodljivost zahtevam kupcev in naročnikov, lastni viri in visoko usposobljeni lastni kadri. Timsko delo in prenos znanja na sodelavce sta namreč poleg skrbnega pristopa, kakovostne izvedbe in dolgoletnih izkušenj osnova za uspešno realizacijo najzahtevnejših projektov.

Ivan Cajzek je strast do gradbeništva uspešno razširil tudi na družinske člane. Skupaj se zavzemajo za uspešno delovanje podjetja. Vse od ustanovitve v podjetjih posebno pozornost posvečajo sodelavcem, inovativnosti, ekologiji in okolju ter na ta način »ustvarjajo novo gradbeno kulturo.« So eno redkih podjetij z več ISO standardi s področja kakovosti poslovanja, varovanja okolja ter varstva in zdravja pri delu, vzdržujejo pa tudi druge certifikate doseganja kakovosti proizvodnje in poslovanja. 

V SBC - Klubu slovenskih podjetnikov Ivanu Cajzeku s ponosom čestitamo!

V finalu izbora je bil tudi Miha Lavtar, ustanovitelj in lastnik podjetja Optiweb. »Nominacija je še eden izmed mnogih dokazov, da je Optiweb na pravi poti. Mihova podjetniška pot se je začela skromno, po 13 letih pa njegovo podjetje združuje več kot 70 strokovnjakov, ki slovenskim in tujim organizacijam pomagajo pri digitalni transformaciji,« pravijo v Optiwebu. In dodajajo: »Miha je v podjetniških krogih prepoznan tudi kot ambasador modernega vodenja. Je podjetnik, ki se zaveda, da za uspešnim poslovanjem stoji zadovoljna ekipa. Veliko mu pomeni, da se zaposleni na delu dobro počutijo in slednje predstavlja rdečo nit njegovega podjetniškega duha.«

Čestitamo za uvrstitev med finaliste!

Vir: https://www.ozs.si/

Preberite še

Za podjetnika leta nominirana kar dva člana SBC

Cajzek Lavtar - .jpg

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano