Poglejte, to je nova kolekcija SBC izdelkov

Člani

19. Julij 2022

Poglejte, to je nova kolekcija SBC izdelkov

Cenjene članice in člani, ali ste opazili, da vam naša aplikacija SBC App omogoča tudi nakupovanje v klubski trgovini. Tam lahko naročite uporabne poslovne storitve in druge predmete za vaše poslovne partnerje, družinske člane in prijatelje.

V SBC spletni trgovini boste tako med drugim našli klubsko kolekcijo izdelkov. Gre za kolekcijo ekskluzivnih izdelkov SBC, ki bo navdušila vse, ki stavite na visoko kakovost in cenite edinstven, prestižen videz.

Za vas smo pripravili nabor ekskluzivnih SBC izdelkov vrhunske kakovosti. Vse izdelke z veseljem prilagodimo z umestitvijo vaših logotipov in brandinga.

PREMIUM SBC KOLESARSKI DRES

Dres nove generacije, ki zaradi najboljšega materiala in premišljenega kroja združuje udobje in aerodinamičnost. Uporabljajo ga vrhunski kolesarji. Če iščete lahko in zračno kolesarsko majico, v kateri se boste počutili udobno čez cel dan, je SBC kolesarska majica prava izbira za vas.

Po naročilo vam na kolesarski dres lahko natisnemo vaš logotip ali naziv podjetja.

SBC STEKLENIČKA

Na voljo sta vam steklena ali termo:

SBC termo steklenička, bo navdušila vse, ki stavijo na visoko kakovost, obožujejo tople napitke, imajo pozitiven odnos do okolja, obenem pa cenijo tudi eleganten in edinstven videz produkta.

Steklenička je iz nerjavečega jekla, v črni ali beli barvi, ima dvojno izolacijo in ohranja pijačo hladno do 24 ur in vročo do 12 ur. Z visokokakovostno, simpatično in priročno SBC termo stekleničko boste poskrbeli za svoje zdravje in zadostno hidracijo.

Prestižna steklenička v videzu matiranega stekla bo navdušila vse, ki stavijo na visoko kakovost, se zavedajo pomembnosti pitja vode, imajo pozitiven odnos do okolja, obenem pa cenijo tudi eleganten in edinstven videz produkta.

SBC steklenička se prilega k vsakemu stilu in je odlična ideja za darilo. Na voljo je v črni ali beli barvi, na pokrovček po želji lahko vgraviramo tudi ime ali posvetilo.

Izbira za vse, ki zase hočejo le najboljše!

Kako do trgovine?

V aplikaciji kliknite na gumb »Shop« v spodnjem desnem kotu glavnega zaslona. Nato sledite možnosti SBC e-trgovina. Dobrodošli!

 

Kaj še ponuja »SBC Shop«?

Poleg naštetega vam lahko še namignemo, da si lahko v »Shopu« zagotovite VIP vstopnice za športne dogodke.

 

Še nimate aplikacije SBC App? Potem vam bo v pomoč ta povezava.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano