Novice o dogodkih Deli stran

SBC App je velik hit! Preverite, kaj vse omogoča!

20. 06. 2022

SBC App je velik hit! Preverite, kaj vse omogoča!

V prvih 24 urah si je novo mobilno aplikacijo SBC App naložilo več kot 100 članic in članov kluba. 

 

V klubu smo minuli petek, 17. junija, članom predstavili SBCApp - mobilno aplikacijo, ki ponuja vse storitve kluba na enem mestu. Prilagojena je uporabnikom vseh sistemov: Appla, Androida in Huaweia.  

Aplikacija omogoča povezovanje članov, prijavo na dogodke in aktivnosti, sooblikovanje programa kluba, spremljanje pomembnih novic in video vsebin ter naročanje premium izdelkov in še veliko več.

 

APPLE - PRENOS APLIKACIJE ANDROID - PRENOS APLIKACIJE HUAWEI - PRENOS APLIKACIJE QR KODA ZA PRENOS APPa

 

SBCApp - ponudba storitev kluba na vaši dlani

SBCApp omogoča dostop do vseh storitev z enim klikom prek mobilne aplikacije za Apple, Android in Huawei. Ponuja dostop do storitev kluba, nevsiljivo informiranje in naročanje concierge storitev, prijavo na dogodke v SBC Loungeu in na druge dogodke ter rezervacijo potovanj. Omogoča spremljanje novic ter avdio in videovsebin, olajšuje spoznavanje in povezovanje med člani tako doma kot v tujini ter zagotavlja dostop do anket in spletne trgovine. Cilj je poskrbeti, da bi bilo vam, članicam in članom SBC, čim lažje spremljati delovanje kluba in medsebojno komunicirati.

SBCApp bo glavna zvezda sproščenega druženja in vaša vstopnica na zabavo

SBCApp bo poleg vas, članic in članov, glavna zvezda predpočitniškega dogodka Živjo, poletje, ki bo v sredo, 22. junija, na terasi lokala DiVino v Ljubljani. Sproščeno druženje najboljših slovenskih podjetnic in podjetnikov bomo zaokrožili s predstavitvijo aplikacije, ki smo jo v klubu razvili z namenom, da imate vse potrebne informacije in ponudbo na enem mestu. SBCAplikacija je tudi vaša vstopnica za zabavo, zato si jo čimprej prenesite.

 

Želite kakovostno informiranje za vaše zaposlene?

Aplikacija je brezplačno na voljo tudi nečlanom - z njim prilagojenimi vsebinami in možnostim.

Ponudba za podjetnike

Če ste podjetnik in iščete sistem za napredno, uporabnikom prijazno informiranje zaposlenih, lahko aplikacijo povsem prilagodimo vašim potrebam. Z aplikacijo vam omogočimo hitro in dostopno vzpostavitev lastnega sistema informiranja, ki bo vašemu poslovanju in zaposlenim prinesla dodano vrednost. Pišite nam na: info@sbc.si.

 

 

Menite da je članek koristen?

Morda vas zanima še:

Člani SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.