Kakšen naj bo največji letošnji dogodek SBC? O tem odloča vaš glas.

Dogodki

14. Julij 2022

Kakšen naj bo največji letošnji dogodek SBC? O tem odloča vaš glas.

Z največjim letošnjim dogodkom, ki bo potekal v jesenskem času, želimo krepiti ugled slovenskega podjetništva. Tudi zato, ker v zadnjem času lahko slišimo posplošeno medijsko poročanje, da so nepoštene prakse sestavni del slovenskega podjetništva. Kar seveda ne drži. 

Za uspešno izbiro formata dogodka pa potrebujemo še nekaj: vaše cenjeno mnenje. Veseli bomo, če si boste vzeli minuto časa in nam pomagali. Dostop do kratkega vprašalnika je na voljo v SBC Appu, v modulu FEEDBACK.

V zadnjem obdobju smo v medijih dnevno priča novicam o izkoriščanju zaposlenih, o nekorektnih poslovnih praksah podjetnikov, o podjetnikih, ki jim je edini cilj večanje lastnega premoženja ... Pri takšnih zapisih gre za neutemeljeno posploševanje. S tovrstnim poročanjem se hote ali nehote ustvarja posplošen vtis, da je slovensko podjetništvo v krizi in da so nepoštene prakse njegov sestavni del.

Vemo, da ni tako. Prav zato se v SBC - Klubu slovenskih podjetnikov na različne načine trudimo krepiti ugled slovenskega podjetništva, sploh pa SBC podjetnika, ki je pojem poštenega in odgovornega podjetništva.

Dogodek letošnjega leta

Priložnost, da poudarimo izjemen pomen podjetništva je tudi dogodek velikega formata, ki ga z namenom krepitve ugleda podjetnika v Sloveniji pripravljamo v drugi polovici leta. Vključili bomo najširši krog deležnikov: člane SBC in druge podjetnike, politike, druge podporne organizacije gospodarstva, mlade (osnovnošolci, dijaki, študentje). 
 
ŽELIMO SLIŠATI VAŠE MNENJE

Za uspešno izvedbo ste ključni prav vi, članice in člani SBC, ki boste dogodek soustvarili. Prosimo vas za odziv na kratko anketo, zgolj z dvema vprašanjema, ki jo najdete v SBC Appu, v modulu FEEDBACK.

Če še nimate SBC Appa, vam bo pri nalaganju aplikacije v pomoč ta povezava.

Za vaš odziv se vam najlepše zahvaljujemo.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.