Nov mejnik: SBC ima več kot 300 članov!

Člani

19. Maj 2022

Nov mejnik: SBC ima več kot 300 članov!

Nov mejnik: SBC ima več kot 300 članov! Nov mejnik: SBC ima več kot 300 članov!

Upravni odbor kluba je na majski seji potrdil članstvo 16 novih vrhunskih podjetij. S sprejemom novih članov je SBC prvič presegel mejo 300 članov.

Novim članom čestitamo in jih lepo pozdravljamo v družbi najboljših slovenskih podjetnikov! 

 

1. INNODULER, d.o.o.
Zgodba podjetja Duler d.o.o., ki je 100% latnik podjetja Innoduler d.o.o. se je začela v majhni obrtniški delavnici. Podjetje je nastalo s pomočjo velike želje, ponosa in delavnosti ustanovitelja Matjaža Dulerja. Vodenje podjetja je uspešno prevzel sin, Jernej Duler in nadaljuje zgodbo o uspehu. Podjetje je specializirano za celovite rešitve na področju zvarjenih strojnih delov, ki zahtevajo najvišjo kakovost standardov. V letu 2020 so poslovanje s podjetja Duler d.o.o. prenesli na Innoduler d.o.o.

 

2.      LOTRANS, d.o.o.
Družinsko podjetje Lotrans d.o.o. organizira in opravi prevoze v vse kraje Evrope. Nudi skladiščenje in manipulacijo blaga v novih, sodobno opremljenih skladiščnih prostorih. Skupaj s preverjenimi in poznanimi partnerji je podjetje zanesljiv in kvaliteten dobavitelj in organizator vseh logističnih
procesov.

 

3. FINANCE CONSULTING, d.o.o.  
FINANCE CONSULTING d.o.o. je družinsko podjetje s tradicijo. V lasti imajo skoraj 10.000 m2 poslovnih nepremičnin, od industrijskih hal do študenstkih domov, ki jih oddajajo. Imajo tudi koncesijo za zasebni študentski dom. Kapaciteta 500 postelj. Gospod Peter Cesar je 100 % lastnik in direktor. 1 zaposlen.  V Finance consulting d.o.o. so povezana naslednja podjetja: 
- BDP d.o.o. (ARHITEKTURA2211)
- CLIPPLUS d.o.o.
- NEUHAUS PROJEKTI d.o.o.
- NEUHAUS NEPREMIČNINE d.o.o.
- KRPROJEKTI d.o.o.
- NEUHAUS UPRAVLJANJE d.o.o.

 

4. ARMIČ AVTOMATI, d.o.o.
Ponudba obsega napitke in prigrizke iz kavnih in kosovnih avtomatov. Z izbranimi surovinami in proizvodi zagotavljamo strankam zadovoljstvo ob uporabi Armič avtomatov, katerih tehnične lastnosti in higiena omogočajo pripravo izjemnih napitkov in ponudbo najkakovostnejših prigrizkov uveljavljenih proizvajalcev. Uporabljajo zmogljive in zanesljive avtomate, ki jih redno vzdržujejo, oskrbujejo in servisirajo z lastno servisno službo.

 

5. MANIMO, d.o.o.
Načrtujejo, razvijajo in izdelujejo ustrezno zaščito za izdelek. Blago ustrezno zaščitijo in poskrbijo za pravilno pakiranje. Hitro varno, v zadovoljstvo potrošnika. Tržno usmerjene rešitve za industrijo, vključno z avtomobilsko industrijo, elektroniko, internetno poslovanje, 3PL (ThirdPartyLogistics), in FMCG (FastMovingConsumerGoods).

 

6. ROGELJ ROMAT, d.o.o.
Ukvarjajo se z prodajo, montažo, poliranje ,uradne cenitve škod stekla, hladno popravilo udrtin in popravilom. Avto stekla uvažajo sami od najboljših svetovnih proizvajalcev. Pri montaži avto stekel vedno uporabljamo samo najboljša orodja in vrhunska lepila. Če imate na avto steklu prasko ali kakšno drugo podobno poškodbo, vam jo odstranimo s poliranjem. Pri montaži avto stekel jim je pomembno, da naročniku vzamemo kar najmanj njihovega časa. Avto steklo vam zamenjajo že v roku dveh ur.

 

7. PARKELJ, d.o.o.
So generalni zastopnik za viličarje proizvajalca Still za območje celotne Slovenije in BIH. Nudijo celostno paleto novih in rabljenih viličarjev ter ostalih naprav primernih za notranjo logistiko. Strankam nudijo: kvalitetne storitve po konkurenčnih cenah, najkrajši možni čas popravila, originalne rezervne dele, garancijo na opravljene storitve. Kot generalni zastopnik za viličarje znamke Konecranes zagotavljajo servis, rezervne dele in vse ostale storitve vzdrževanja viličarjev za nemoteno uporabo le teh. Ponujamo tudi produkte znamke MOVEXX.

 

8.  COMARK, d.o.o.
Comark d.o.o. je specializiran za področje projektne logistike, zagotavljajo kakovostne prevoze izrednih tovorov po celem svetu. Da bi takšen tovor lahko nepoškodovan prenesel različne, tudi prekomorske poti, mora biti ustrezno zaščiten. Takšno blago potuje v zabojih, za zaščito blaga se uporablja tudi vakumiranje, skratka gre za embalažo, narejeno po meri. Za to so v Comarku razvili posebno dejavnost pakiranja blaga. 

 

9. ELCI, d.o.o.
Izvajajo vse vrste elektroinstalacij v stanovanjskih hišah, stanovanjskih blokih, proizvodnih in obrtnih objektih, šolah, vrtcih in drugih ustanovah. Pooblaščeni so za izvedbe vseh vrst elektro meritev. Njihove storitve obsegajo tudi popravila in obnovo poškodovanih elektroinštalacij, luči in nekaterih električnih porabnikov, menjava vtičnic, stikal, luči, ... Pri delu uporabljajo sodobne in kakovostne materiale. Strankam pomagajo s svetovanjem, tako da skupaj najdejo najbolj racionalno rešitev.

 

10.  MSIN, d.o.o.
Ukvarjajo se z investiranjem v različne gospodarske panoge in pridobivanje upravljavskih deležev v gospodarskih subjektih. Strateško upravljanje podjetij, v katerih so pomemben ali večinski lastnik. Investirajo in upravljajo z nepremičninami. Strateško poslovno svetovanje in podpora, optimizacija in avtomatizacija poslovnih procesov. MSIN ima sicer širok spekter naložb. Nazadnje so prevzeli podjetje iz Kamnika ZARJA elektronika, v portfelju pa imajo Cetis, Donit Tesnit, EGP, KIG, Kremen, Žima, Kremen, Neograf.

 

11.  HIDROTEHNIK, d.o.o.
Družba Hidrotehnik d.o.o. je družba s 70 letno tradicijo, specializirana za področje nizkih in manjših visokih gradenj, hidrogradnjo ter urejanje voda. Na podlagi pridobljene koncesije opravlja tudi gospodarsko javno službo na povodju srednje Save in Soče, ki obsega vzdrževalna dela na vodotokih in odpravo posledic neurij ter poplav. Družba ima lastno betonarno za proizvodnjo betonskih mešanic, mehanične delavnice in lastno gradbeno mehanizacijo. Z lastno projektno dejavnostjo naročnikom zagotavlja sodobno zasnovane rešitve, kjer sta načrtovanje in izvedba vedno v sožitju z naravo in okoljem. V družbi je 130 zaposlenih, svojo dejavnost ima organizirano v treh poslovnih enotah: v Ljubljani, Novi Gorici in Mengšu. 

 

12.   SILIKO, d.o.o.
Podjetje Siliko d.o.o. je razvojni dobavitelj in proizvajalec tehničnih izdelkov iz elastomerov in termoplastov z več kot 30-letno tradicijo. V tem obdobju se je proizvodni program razširil in danes obsega dejavnosti, s katerimi lahko kupec dobi celovito storitev od idejne zasnove, konstrukcije in izdelave orodja do velikoserijske proizvodnje.

 

13.  PIŠEK VITLI KRPAN, d.o.o.
V podjetju Vitli KRPAN se lahko pohvalijo z najdaljšo tradicijo v proizvodnji gozdarskih vitel v Sloveniji, ki sega v leto 1977. Več desetletne izkušnje na tem področju so nedvomno ena njihovih glavnih konkurenčnih prednosti, kot tudi garancija za kvaliteto, trpežnost in ''moč'' naših proizvodov. So edino podjetje v Evropi, ki za njihove robustne, zanesljive proizvode, izdelane v posebnem dizajnu in zasnovane za dolgoročno uporabo, daje kar 3 leta garancije, in vse to za ceno, ki nedvomno prepriča. Prejeli so številne zlate, srebrne in bronaste medalje za inovacije na radgonskem sejmu, priznanje mestne občine Celje. Njihov slogan pa zelo drži, KRPAN; zaneslivo najmočnejši.

 

14.  MAGLES, d.o.o.
Začeli so kot majhno podjetje s proizvodnjo kovinskega pohištva, ki pa so jo sredi 90-tih let opustili in nadaljevali s proizvodnjo lesenega pohištva po naročilu. Najsodobnejša tehnologija, ki vključuje predvsem računalniško vodene CNC stroje, nam omogoča oblikovanje in izdelavo najzahtevnejših kosov pohištva, kjer so še posebej pozorni na optimalno izkoriščenost in detajle. So pa imeli izpad dobička v letu 2020, vzrok je bil covid- 19.

 

15.  FIJAVŽ, d.o.o.
Nudijo storitve organizacije in izvedbe transporta ter logističnih projektov, skladiščenje, servisne storitve za tovorna vozila, dokumentacijo ter pravno podporo na področju transporta in delovnega prava.  Storitve za katerimi stojijo so: mednarodni transport in logistika, mednarodni transport, servis tovornih vozil, skladiščenje in prekladi, projekti v logistiki.

 

16.  PIRNAR, d.o.o.
PIRNAR d.o.o. je slovenska blagovna znamka, ustanovljena leta 1968, specializirana za razvoj in proizvodnjo vhodnih vrat iz aluminija, les in les-aluminij. Sedež podjetja je v Ljubljani. Podjetje je družinsko, ki ga trenutno vodi že druga generacija. Znotraj podjetja Pirnar, ki deluje na dveh lokacijah v dveh državah, so zajeti tehnični razvoj, industrijsko oblikovanje, strojna in ročna obdelava materialov, sistematično urejena proizvodnja, trženje s prodajo in mednarodni transport. Podjetje ima svoje franšize in licenčne partnerje v več kot 33 državah, vključno z ZDA, Španijo, Anglijo, Luksemburg, Nemčijo, Avstrijo, Bolgarijo, Korejo in Dubajem. Izvozni delež prodaje predstavlja skoraj 80 odstotkov. Pirnar d.o.o. razvija in proizvaja hišne vhode za enodružinske in večstanovanjske hiše, izobraževalne ustanove ter industrijske stavbe. Vhodna vrata vključujejo Schüco profile, in potezala lastne izdelave, ki so na voljo v kolekcijah Optimum, Premium in Ultimum.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano