PIRNAR d.o.o.

PIRNAR d.o.o.

Roman Pirnar
PredstavnikRoman Pirnar

O podjetju

Pirnar je drzen svetovni inovator aluminijastih vrat, lesenih vhodnih vrat in pergol, katerega glavni namen je navduševati ljudi z udobnimi in naprednimi inovacijami za sodobno bivanje. Je globalno uveljavljeno podjetje z več kot 350 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na več kot 30 trgih po vsem svetu. Je redni prejemnik številnih mednarodno priznanih nagrad za oblikovanje in tehnološke inovacije, ki so plod lastnega vrhunskega razvoja. Vse to jim omogoča, da gradijo prestižno znamko z visoko prepoznavnostjo in beležijo nenehno rast podjetja.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.