Za vas smo prenovili spletno stran SBC

Člani

01. Junij 2021

Za vas smo prenovili spletno stran SBC

Za vas smo prenovili spletno stran SBC SBC – Klub slovenskih podjetnikov s prenovo spletnega mesta prinaša boljšo informiranost, prijaznejši iskalnik članov, boljšo predstavitev članov in njihovih aktivnosti ter enostavnejši dostop do članskih ugodnosti. Prenovljena spletna stran je optimizirana za računalniško, mobilno in tablično branje. Angleška različica ima prilagojeno vsebino, ki je zanimiva za tuja podjetja in podjetniške organizacije. Praktičen vodič po spletni strani je dostopen na tej povezavi. 

SBC ima novo, sodobno digitalno platformo. Poleg vizualne in tehnične smo izvedli tudi vsebinsko prenovo spletne strani. Nadgradili smo iskalnik članov in izboljšali vmesnik za digitalno mreženje.

Za vas, spoštovane uporabnice in uporabniki, članice in člani SBC, da boste lažje prejemali uporabne informacije in izkoriščali digitalna praktična orodja. Pa tudi za zunanje uporabnike, da bodo bolje seznanjeni z aktivnostmi in delovanjem kluba, s članstvom, njegovimi dosežki in z vsebinami, ki jih pripravljamo.

Enako kot doslej je spletna stran dostopna tudi v angleški različici, kjer so na voljo informacije, zanimive za tuje poslovne partnerje. 

Izkoristite intuitiven napredni iskalnik, ki omogoča iskanje po referencah, pametni specializaciji, obstoječih trgih in želenih trgih.

Veliko uporabnih funkcionalnosti

Poleg povezovanja članov preko naprednega iskalnika stran omogoča predlaganje ukrepov za boljše podjetniško okolje in prijaznejšo predstavitev ugodnosti, preko katerih lahko člani krepite medsebojno sodelovanje.

Klubske vsebine (SBC Webinarji, SBC Akademije, revija z uporabnimi nasveti SBC Podjetnik in vsakokratni SBC Forum) imajo vsaka svoje spletno mesto, kjer uporabniki izvedo vse bistvene informacije in se prijavljajo na dogodke kluba.

Posebej izpostavljamo SBC Mlade

Program SBC 2020-2022: Mladi so prihodnost podjetne Slovenije predstavljamo na tej povezavi. Povezovanju perspektivnih podjetnic in podjetnikov, ki s smelostjo dokazujejo, da so prav oni prihodnost podjetnosti in podjetništva v Sloveniji, je namenjena sekcija SBC Mladi. 

Pri prenovi spletne strani smo imeli posebej v mislih krepitev povezovanja mladih podjetnic in podjetnikov, ki lahko interes za članstvo oddajo na tej povezavi.

Brskajte po zbirki znanj, izkoristite nasvete strokovnjakov, podjetnikov in drugih poslovnih insajderjev!

V Zbirki znanja na vstopni strani so na voljo uporabni nasveti in informacije. V rubriki Aktualno pa lahko poleg nasvetov prebirate novice o članih in dogodkih kluba, objavljamo pa tudi stališča SBC, ki so odziv na vsakokratno dogajanje, povezano s poslovnim okoljem ali družbeno dinamiko, ki vpliva na podjetniško delovanje.

Eden od ključnih ciljev SBC je tudi zdrava rast članstva.
Uspešna podjetja lahko preko obrazca oddajo zanimanje za članstvo.

V posebni rubriki Razpisi, ki jo klub pripravlja v sodelovanju s članom kluba, podjetjem Tiko pro, so vam na voljo vse sveže informacije o možnostih za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev.

Spremljajte aktualne razpise z jasno označeno navedbo, kdaj se izteče rok za prijavo.

Spletno mesto razvijamo naprej

Prenovo digitalne platforme je izvedlo podjetje Creatim, ki je najbolj prepričalo komisijo zunanjih strokovnjakov in zaposlenih v SBC v okviru povabila k oddaji ponudb za prenovo digitalnega ekosistema SBC. Prenova je potekala od januarja do konca maja.

Praktičen vodič po spletni strani si lahko pretočite na tej povezavi.

Povejte nam vaše mnenje

Če potrebujete dodatne informacije ali pomoč pri tem, kako uporabljati novo spletno stran, nam lahko pišete na info@sbc.si, z veseljem vam bomo pomagali!  

Veseli bomo tudi vaših povratnih informacij in mnenj o prenovljeni spletni strani. Potrudili se bomo, da bo ta vam, spoštovane uporabnice in uporabniki, še prijaznejša. S prenovo namreč razvoj spletne strani ni zaključen, temveč se bo nadaljeval, saj je naš cilj odlična uporabniška izkušnja.

Se klikamo :)

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano