Jezerškovi v velikonočnem času: vabljeni na videodelavnico peke potice z mamo Sonjo, potice dostavljajo tudi na dom

Člani

07. April 2020

Jezerškovi v velikonočnem času: vabljeni na videodelavnico peke potice z mamo Sonjo, potice dostavljajo tudi na dom

Jezerškovi pred veliko nočjo organizirajo videodelavnico peke velikonočne potice. Znanje o tem bo v petek, 10. aprila, v popoldanskem času na Facebooku delila Sonja Jezeršek, izkušena mojstrica peke, ki bo na voljo tudi za vsa vprašanja, povezana s peko potice.  Pred velikonočnimi prazniki so se trenutnim razmeram prilagodili tudi v podjetju Jezeršek gostinstvo (član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov): s prav posebno delavnico s Sonjo Jezeršek, izkušeno mojstrico peke, ki bo v enourni videodelavnici pokazala, kako speči potico. S spoštovanjem do bogate slovenske kulinarike in njenega izročila bo mama Sonja svoje znanje delila na Facebook strani Luke Jezerška. Videodelavnica bo potekala na veliki petek, 10. aprila, ob 17. uri. Ves čas trajanja delavnice bo Sonja Jezeršek voljo za dodatna vprašanja vseh bodočih mojstric in mojstrov peke potic.

Kako dobra je potica, je odvisno tudi od sestavin Pri Jezerških so s svojimi sledilci že delili vse potrebne sestavine in recept za peko orehove potice. Tako se bodo lahko vsi, ki se bodo opogumili in vzeli stvari v svoje roke, pravočasno odpravili po nakupih. Poskrbeli bodo tudi za vse, ki se v kuhinji ne znajdejo najbolje. Vsi, ki se raje prepustijo najslajšemu okusu in vonju sveže pečene potice, lahko svojo najljubšo domačo potico po izvirnih receptih Sonje Jezeršek z uporabo lokalnih in kakovostnih sestavin naročijo po spletu. Jezerškova ekipa, v kateri bodo, če bo vse po sreči, vsi štirje bratje Jezeršek, vam bo potico brezplačno dostavila na dom. Izbirate lahko med več različnimi slastnimi nadevi — od orehov, skute in pehtrana do bolj nenavadnih sestavin.
Kupujmo domače kakovostne izdelke in tako podpirajmo slovenske podjetnike!

 

Jezerškovi aktivni tudi pri dobrodelnosti

Tudi Jezerškovi želijo prispevati k lepšemu jutri. Z družbeno odgovorno akcijo »Potica od vas za nevidne junake« spodbujajo, da združimo moči in približamo praznike vsem tistim, ki praznikov zaradi trenutnih razmer ne bodo preživljali v družinskem krogu. Tako lahko vsem junakom, ki v tem času požrtvovalno opravljajo svoje delo za boljši jutri, a nanje velikokrat pozabimo, na primer medicinskim sestram, strežnemu osebju, čistilkam, kuharskemu osebju v bolnišničnih kuhinjah, trgovkam, policistom, vojakom, komunalnim delavcem, poštnim uslužbencem, delavcem v domovih za ostarele in drugih centrih ter organizacijah, podarite potico. Pri Jezerškovih so nad dosedanjim odzivom pozitivno presenečeni, v treh dneh so zbrali več kot 150 naročil, pravi Martin Jezeršek, generalni direktor podjetja, kjer so se dobrodelni akciji pridružili vsi družinski člani. Več na Jezerškovi spletni strani in prek elektronske pošte: katja@jezersek.si ali po telefonu 031 779  458.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano