JEZERŠEK GOSTINSTVO D.O.O.

Opis podjetja

Jezeršek gostinstvo d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih, tako poslovnih kot zasebnih. Letno organizirajo približno 2.500 dogodkov. Vrhunske catering storitve izvajajo po vsej Evropi, od konca leta 2013 pa so s stalnim predstavništvom prisotni tudi na Hrvaškem tržišču.

V lasti imajo dve gostinski enoti: Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, restavracijo in kongresnimi dvoranami, ki leži na idilični lokaciji v objemu kamniško-Savinjskih Alp, od leta 2015 pa upravlja tudiRestavracijo Blejski grad, ki se ponaša z najlepših razgledom na otroček sredi jezera. V prelepi grajski okolici Blejskega gradu se poleg restavracije nahaja tudi Grajska kavarna in Grajski čebelnjak, butična trgovina z medenimi izdelki in spominki iz Slovenije.

Hiša kulinarike Jezeršek, ki je gostoljubno sprejemala goste vse od leta 1996, je leta 2017 zaprla svoja vrata za širšo javnost in postala večnamenski objekt, ki sedaj služi kot jedro za vse ostale dejavnosti, kjer se nahaja tudi sedež podjetja.

Vizija podjetja Jezeršek gostinstvo je ostati vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču, postati vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi in se uvrstiti med 10 najboljših organizatorjev in ponudnikov cateringa v Evropski uniji.

Jezeršek gostinstvo – zanesljiv in fleksibilen partner, ki zagotavlja inovativne in kreativne kulinarične rešitve po meri posameznika.

Ime člana:

Martin Jezeršek

naslov:

Sora 1a, 1215 Medvode

telefon:

+386 3 619 421

spletna stran:

http://www.jezersek.si/

Share