TITRO d.o.o.

TITRO d.o.o.

Valter Pečenko
PredstavnikValter Pečenko

O podjetju

Podjetje TITRO bazeni d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Ukvarjajo se s prodajo bazenske tehnike, dodatne opreme in artiklov za wellness v Sloveniji in ostalih trgih bivše Jugoslavije ter v maloobmejnem območju z Italijo. Izvajajo tudi vsa montažna dela na individualnih in javnih bazenih vseh vrst. Osnovne dejavnosti podjetja so: prodaja, storitve in svetovanje. Imajo ekskluzivno pravico prodajati poliestrske bazene UNION PISCINES in Royal Dolphin CERAMIC, poleg teh pa zastopajo nekatere druge proizvajalce poliestrskih bazenov. Ravno tako so pooblaščeni predstavniki firme ASTRAL s programom bazenske tehnike.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.