SLOMETAL D.O.O.

SLOMETAL D.O.O.

Klemen Prinčič, Senad Oraščanin
PredstavnikKlemen Prinčič, Senad Oraščanin

O podjetju

Podjetje Slometal d.o.o. na debelo prodaja izdelke in polizdelke barvne ter črne metalurgije poslovnim partnerjem na področju Slovenije,  Italije, Švice, Nemčije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Bolgarije in Romunije. Nastalo je leta 2009 in je v le nekaj letih uspelo povečati prodajo nerjavnega materiala na 12.000 ton letno. Hitro rast podjetja omogočata predvsem strateška lega (podjetje ima sedež na meji z Italijo) ter iznajdljivost lastnikov podjetja. Dober servis ter nenehno investiranje podjetja v znanje ljudi in nove tehnologije sta pripeljala do tega, da nam kupci vsak dan bolj zaupajo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.