PODKRIŽNIK D.O.O.

PODKRIŽNIK D.O.O.

Iztok Podkrižnik
PredstavnikIztok Podkrižnik

O podjetju

Podjetje Podkrižnik d.o.o. je večje zasebno podjetje zgornje savinjske regije in srednje veliko podjetje v slovenskem gospodarskem merilu. V prizadevnem kolektivu že od leta 1987 uspešno združujejo skupne interese na področju razvoja, proizvodnje, trgovine in posredništva. Podkrižnik nudi kupcem sistemske rešitve. Z njihovo inovativnostjo, odzivnostjo, fleksibilnostjo in zanesljivostjo pri razvoju, prototipiranju izdelkov, serijski proizvodnji izdelkov in točnih dobavah prepriča tudi velike korporacije po vsem svetu. Njihova osnovna filozofija je preprosta: imajo prizadevnega človeka, voljo, znanje, najsodobnejšo tehnologijo in moč, da dosežejo mogoče in nemogoče. Na prvo mesto postavljajo zaposlene, saj najdejo svoje mesto v vsaki tehnologiji. Ustvarijo torej že danes, kar bi lahko jutri.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Gradnja, Kovinski, Oprema in izdelki

Svetovne reference:

Bosch

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Nemčija, Slovaška, Danska, Madžarska, Poljska, Kitajska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.