MIK D.O.O.

Opis podjetja

Podjetje MIK Celje d.o.o. je mednarodno prepoznaven proizvajalec visokokakovostnih, energetsko varčnih in arhitekturno ter estetsko dovršenih PVC, aluminij, les-aluminij in lesenih oken ter vhodnih vrat, s skoraj 30-letno tradicijo in z več kot 150.000 zadovoljnih lastnikov in uporabnikov MIKovega stavbnega pohištva. Osrednje poslanstvo podjetja MIK Celje je zagotavljati kakovost bivanja v prostorih in objektih, v katere vgrajujejo stavbno pohištvo, ki je rezultat MIKovega lastnega razvoja, znanja in proizvodnje skoraj 300 MIKovih zaposlenih in pogodbenih sodelavcev. Poleg proizvodnje in vgradnje oken in vhodnih vrat, je MIK Celje tudi prepoznaven ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov ter odličen partner pri izvedbi zahtevnejših in večjih gradbenih projektov, z lastnimi projektantskimi rešitvami, ki vključujejo izvedbe velikih panoramskih zasteklitev, steklenih ter prezračevanih fasad.
Prav tako je MIK Celje podjetje, ki je prepoznavno po lastnem razvoju in znanju na področju prezračevanja s proizvodnjo visokokakovostnih lokalnih prezračevalnih sistemov MIKrovent, ki jih odlikujejo visoko kakovostni filtri, ki zrak očistijo alergenov in nevarnih trdih delcev. Lokalni prezračevalni sistem MIKrovent je eden najbolj energetsko varčnih in učinkovitih lokalnih prezračevalnih sistemov z vgrajenim rekuperatorjem, ki zagotavlja tudi do 95% ohranjanja toplote prezračevanih prostorov ob konstantni izmenjavi zraka.
Pomembno poslanstvo podjetja MIK Celje je tudi družbeno odgovorno delovanje, v sklopu katerega že 20 let podpira slovenski klubski šport kot sponzor Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško ter vsako leto omogoči počitnice na morju 100 otrokom iz socialno šibkih družin v sklopu projekta MIKova karavana otroškega smeha, s katero je letovalo že več kot 1.450 otrok. Pomemben vidik družbeno odgovornega delovanja, pa je tudi ozaveščanje javnosti o pomenu kakovostnega bivanja, o zdravem načinu gradnje ter pravilni izbiri stavbnega pohištva in pomembnosti prezračevanja za zdravje posameznika in okolja, v katerem biva. S tem namenom je pomemben del MIKovega družbeno odgovornega delovanja kampanja AIRless ERA (www.airlessera.com ).

Ime člana:

Franci Pliberšek

naslov:

Celjska cesta 55, 3212 Vojnik

telefon:

+386 3 425 50 50

email:
spletna stran:

http://www.mik-ce.si/

Share