MIK D.O.O.

Opis podjetja

Podjetje MIK Celje d.o.o. je proizvajalec PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov ter snovalec in razvijalec edinstvenega lokalnega prezračevanja Mikrovent.

V 27-ih letih obstoja je podjetje pod taktirko generalnega direktorja Francija Pliberška raslo in se razvilo v družbeno odgovorno podjetje z 200 zaposlenimi, ki se lahko pohvali tudi z evropskim priznanjem poslovne odličnosti. Vizija in cilji za prihodnost so jasno zastavljeni in v skladu z našim sloganom “Izzive spreminjamo v uspehe!”

MIK Celje že vrsto let diha z različnimi športi, od rokometa do nogometa in podpira mlade športnike. MIK Celje je dolgoletni in prepoznavni igralec na področju stavbnega pohištva in to  že 27 let in iz velike ljubezni do športa in sodelovanja s slovenskimi vrhunskimi športniki, se je rodilo sodelovanje z vrhunskim slovenskim hokejistom, Anžetom Kopitarjem, ki je novi obraz blagovne znamke.  Tako kot je Anže Kopitar vrhunski v hokeju, tako je MIK Celje nepremagljiv na področju zasteklitev, oken, vrat in lokalnih prezračevalnih sistemov. Z lastnim razvojem in vizijo smo uspeli ustvariti uspešno zgodbo, ki jo pišemo tudi onkraj naših meja. Anže je popoln ambasador naše blagovne znamke in vseh produktov za katerimi stojimo. Po odmevnih kampanjah z rokometašem Celja, Edvardom Kokšarovim, s katerim smo orali ledino športnega marketinga v Sloveniji, smo predali štafeto našemu prijatelju in ljubljencu hokejskih in slovenskih src, Anžetu Kopitarju. Naš skupen cilj je narediti še veliko dobrega za kvaliteto bivanja vseh, ki živijo in bodo živeli z MIKovimi izdelki.«

Member name
Franci Pliberšek
Address
Celjska cesta 55, 3212 Vojnik
Phone
+386 3 425 50 50
Website
http://www.mik-ce.si/
Employees
10
Income
5e
Member
1
Ime člana:

Franci Pliberšek

naslov:

Celjska cesta 55, 3212 Vojnik

telefon:

+386 3 425 50 50

email:
spletna stran:

http://www.mik-ce.si/

Deli