MEGA M d.o.o.

MEGA M d.o.o.

Matej Meža
PredstavnikMatej Meža

O podjetju

Podjetje Mega M d.o.o. je operater IP in mobilne telefonije, ponudnik dostopa do interneta, celovitih rešitev računalništva v oblaku in naprednih lojalnostnih rešitev. Specializirano je za zagotavljanje vrhunskih telekomunikacijskih in informacijskih rešitev za poslovne uporabnike. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002. Sedež podjetja je v Velenju, poslovne enote pa v več državah Evropske unije in Azije. Mega M redno zaposluje predvsem visoko izobražen kader. Izobraževanje zaposlenih je osrednji gradnik programa kariernega razvoja, ki se v podjetju sistemsko in uspešno izvaja že vrsto let. Izkušnje, ki jih ima Mega M z uvajanjem sodobnih rešitev v informatiki in telekomunikacijah, omogočajo razumevanje naročnikove skrbi za optimizacijo poslovnih procesov, zmanjševanje operativnih stroškov in zahteve po povrnitvi investicijskih stroškov. K poslovnim rezultatom mnogo pripomore lasten razvoj, tesna povezanost z izobraževalnimi in raziskovalnimi institucijami ter učinkovita organizacijska kultura podjetja.

Specializacije

Pametna specializacija:

Komunikacijske in oblikovalske rešitve

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Avstrija, Bolgarija, Velika Britanija, ZAE, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.