BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Jernej Rehar
PredstavnikJernej Rehar

O podjetju

V podjetju Business Solutions nudijo široko paleto storitev in rešitev, s katerimi vam bodo pomagali digitalizirati celotno poslovanje, od upravljanja financ, vodenja projektov, proizvodnje in skladiščnega poslovanja pa vse do spletnih rešitev.   

V 20 letih delovanja so izdelali več kot 500 unikatnih implementacij poslovno informacijskih rešitev. Njihovo bogato in široko znanje pa nista ključna odlika, bolj kot to jih odlikuje posluh za vaše želje in potrebe ter sposobnost, da slednje pretvorijo v praktične in učinkovite rešitve.  

  • 20+ let delovanja  
  • 500+ implementacij  
  • 100+ sodelavcev  
  • 300+ certifikatov 

 

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve, Digitalni marketing, Komunikacijske in oblikovalske rešitve, Varovanje, IT oprema

Svetovne reference:

Microsoft

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Grčija, Italija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.