BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Jernej Rehar
PredstavnikJernej Rehar

O podjetju

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. je pred sedmimi leti ustanovljeno podjetje, ki postaja vodilno na področju poslovno informacijskih sistemov. Opis proizvodov in storitev: – Svetovanje, implementacija in podpora poslovno informacijskih sistemov Microsoft Dynamics NAV Navision in SAP All-in-one, – razvoj integriranih vertikalnih rešitev in horizontalnih funkcionalnosti v sistemu Microsoft Dynamics NAV – Navision, – razvoj specializiranih aplikacij in programske opreme po naročilu, – analiziranje informacijskih sistemov, poslovnih procesov in poslovnih funkcij, – sistemsko integriranje, – vzdrževanje poslovnih računalniških sistemov, – prodaja in postavitev strojne računalniške opreme, – postavitev celovitih računalniških sistemov v omrežjih (LAN, intranet, internet), – postavitev sistemov za varnost podatkov, – obdelava podatkov, – outsourcing strojne in programske opreme.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Svetovne reference:

Microsoft

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Grčija, Italija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.