Zgodba družinskega podjetja Jezeršek: tradicija, nadgrajena z novim znanjem in idejami

Podcast

04. Julij 2024

Zgodba družinskega podjetja Jezeršek: tradicija, nadgrajena z novim znanjem in idejami

Nekateri se spoznajo na šport, drugi na kulturo, spet tretji na znanost. Vsak od nas ima nekaj več znanja o določeni stvari. A pri eni smo strokovnjaki vsi. Ko gre za hrano, vsi točno vemo, kaj je dobro in kaj ne. Je pa res, da ima vsak od nas drugačen okus, kajne? 

In zdaj si zamislite, da morate vse te poznavalce zadovoljiti. In to vse hkrati. Danes, v modernem času družabnih medijev in vrhunske kulinarične ponudbe v Sloveniji, samo dobra hrana ni več dovolj. Potrebno je narediti še zgodbo. Tako mora goste navdušiti že prvi vtis ob prihodu v restavracijo, pa tudi osebje, ki jim bo hrano postreglo.

Kako vse to obvladati? Kako vse to narediti znova in znova, za nekaj deset ali več sto ljudi? To so vprašanja, ki si jih dnevno postavljajo štirje bratje Jezeršek. Tradicija, ki jo je začel oče, nadgrajena z znanjem in idejami njegovih sinov.

Kako jim to uspeva? Kje so pasti in radosti njihovega posla? Kako, da jih je bogata in znana avstrijska družina najela za upravljanje njihove večmilijonske naložbe? 

V gostinstvu je najtežje najti dobre kadre. Kako to uspeva Jezerškom? In zakaj več kot 12 let niso odprli družinske ustave?

Martin Jezeršek je najmlajši izmed štirih bratov, a je njihov šef. Pa tudi solastnik podjetja. Zato nima lahke naloge, a tudi težke ne, pravi, saj vse to počnejo z velikim užitkom.

Tukaj je nova poslovna zgodba SBC-ja, zgodba družinskega podjetja Jezeršek.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.