Izjemen uspeh podjetja AJM, ki je prejelo prestižno German Innovation Award 2024

Člani

15. Maj 2024

Izjemen uspeh podjetja AJM, ki je prejelo prestižno German Innovation Award 2024

AJM okna-vrata-senčila, vodilni slovenski ponudnik stavbnega pohištva iz PVC, ALU in lesa, je ponovno nagrajen z mednarodno priznano German Innovation Award. Tokrat jih je mednarodna žirija nagradila za inovativni pristop pri upravljanju vhodnih vrat preko aplikacije i.AccessPro by AJM. 

Iskrene čestitke! 

Podjetje AJM okna-vrata-senčila je v začetku leta prejelo nagrado German Design Award 2024 za okno, vgrajeno v stekleno steno. Tokrat pa je mednarodna žirija German Design Council njihovo inovativnost pri upravljanju vhodnih vrat preko aplikacije i.AccessPro by AJM.

Napredna aplikacija omogoča upravljanje vhodnih vrat na daljavo in jo je podjetje AJM razvilo v sodelovanju s slovenskim podjetjem ADC Sistemi.

Inovacija, ki spreminjajo vsakdan

Žirija je aplikaciji i.AccessPro by AJM podelila priznanje v kategoriji »Pametno bivanje« in jo označila s »Special Mention«. Gre za oznako s katero prepoznava in izpostavlja njen inovativni potencial za spremembo načina bivanja v prihodnosti. Aplikacija ponuja obsežno paleto funkcionalnosti, vključno z inovativnim popolnoma brezstičnim odklepanjem vhodnih vrat, kar je idealno za situacije, ko se pred vhodnimi vrati znajdemo s tako ali drugače polnimi rokami. Poleg tega aplikacija omogoča delitev "virtualnih ključev" ter ustvarjanje scenarijev dostopa, ki natančno določajo, kdo in kdaj lahko vstopi v prostor. To ni dobrodošla rešitev samo za družinske domove, ampak je izjemno koristna tudi za podjetnike in lastnike turističnih nastanitev.

AJM_GIA_special_april_2024.jpg

Več kot le odklepanje vhodnih vrat

i.AccessPro by AJM ni zgolj orodje za upravljanje vhodnih vrat. Aplikacija vključuje tudi upravljanje senčil in drugih elementov pametnega doma. Povezljivost z domačo Wi-Fi mrežo ali preko Bluetooth povezave omogoča intuitivno in enostavno upravljanje, medtem ko šifrirana povezava zagotavlja vrhunsko varnost. Aplikacija je na voljo v slovenskem jeziku, z enostavno vgradnjo in celovito podporo. Vse od svetovanja, prodaje, vgradnje in nadgradnje do servisa zagotavlja AJM.

Zavezanost inovativnosti

Ob prejemu nagrade je direktor podjetja AJM Trivo Krempl izpostavil: "Še enkrat več smo veseli, da je žirija med številno mednarodno konkurenco prepoznala naš izdelek kot inovativen. Ta nagrada potrjuje, da so naše rešitve napredne in tudi koristne za uporabnika. Inovativnost je pomemben del naše korporativne kulture, ki nas vedno znova vodi na nove poti razvoja naših izdelkov in storitev za boljše, bolj trajnostno bivanje."

Prihodnost pametnega doma

Aplikacija i.AccessPro by AJM je že na voljo za kupce vhodnih vrat AJM in je že nadgrajena tudi z dodatnimi funkcionalnostmi, kot so upravljanje senčil in spremljanje vremenskih razmer. Podjetje v sodelovanju s partnerjem ADC Sistemi ne počiva na prejeti lovori, ampak razvija že dodatne rešitve smart home aplikacije i.AccessPro, kar bo še dodatno obogatilo izkušnjo uporabnikov. 
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.