(webinar) Kako učinkovito upravljati z dokumenti v e-personalnih mapah

Izbrani nasveti

04. April 2024

(webinar) Kako učinkovito upravljati z dokumenti v e-personalnih mapah

Želite kadrovsko dokumentacijo organizirati tako, da bo vedno hitro dostopna samo pooblaščenim osebam, bo enostavno deljiva in bodo podatki, tudi osebni, v njej res varni?

Uporabnim informacijam, ki vam lahko pomagajo do tega cilja, je namenjen brezplačni izobraževalni webinar, ki ga organizira član SBC Microcop. 

Webinar bo v četrtek, 18. aprila, ob 11. uri. Registrirate se lahko na tej povezavi. 

Personalne mape so odličen vir za planiranje kadrovskih aktivnosti, zato je smiselno, da so organizirane, dostopne in uporabne. To je najlažje doseči z digitalizacijo, ki v kadrovsko službo prinaša ogromno koristi: od prihranka časa, lažje organizacije, zmanjšanja stroškov dela s papirno dokumentacijo do manjšega tveganja zaradi izgube ali odtujitve pomembnih podatkov, ki se v PEM nahajajo, poudarjajo v podjetju Microcop, vodilnem ponudniku celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje ter specialistu za izzive, povezane z zajemom, upravljanjem in hrambo dokumentov.

Webinar bo vodila strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov Nataša Centa, ki bo poskrbela, da udeleženci spoznate temeljni koncept digitalnih personalnih map in prednosti digitalizirane dokumentacije ter pokazala, kako učinkovito ustvarjati, umeščati, iskati in upravljati dokumente v e-PEM in predstavila primere e-PEM v praksi. 

PR cover HRM3.jpg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano