(vabilo) Verjamete v sodelovanje, kakovost in odličnost? Potem ne zamudite te konference!

Dogodki

06. April 2024

(vabilo) Verjamete v sodelovanje, kakovost in odličnost? Potem ne zamudite te konference!

23. in 24. aprila 2024 se bo v Kongresnem centru Portus v Portorožu odvijal največji dogodek s področja kakovosti in odličnosti. V ospredju letošnje Konference kakovosti in odličnosti, že 32. po vrsti, bo krovna tematika »SODELOVANJE – Razvojna os prihodnosti«, ki se dotika kakovostnega dela na vseh segmentih tako poslovnem kot zasebnem. 

Na konferenci bodo sodelovali kar trije člani SBC: Sandi Markon, direktor in lastnik podjetja Skupina stroka.si, Sabina Sobočan, direktorica podjetja VARIS, kot povezovalka in moderatorka pa bo svoje znanje delila mag. Katja Kraškovic, direktorica in dekanja GEA College – Fakultete za podjetništvo.

Članom SBC je ob prijavi na konferenco na voljo poseben popust za kotizacijo. Preverite tukaj. 

Na konferenci se bodo izmenjevale izkušnje, dobre prakse, nasveti in tkala nova poznanstva. Razlog za udeležbo je gotovo okrogla miza Na presečišču inovacij o ključnih izzivih sodobne družbe, kakovosti in trajnosti. Na okrogli mizi bodo o povezovanju kadrov, kakovosti in tehnologije preko sodelovanja razmišljali Sandi Markon, Sabina Sobočan ter kot povezovalka in moderatorka mag. Katja Kraškovic. 

Izjemno bogat in aktualen strokovni program konference prinaša dodano vrednost in sveža znanja vodjem in menedžerjem, ki stremijo h kakovosti v celotnem zasebnem sektorju, pa tudi javni upravi in nevladnih organizacijah, sporoča organizator, Slovensko združenje za kakovost in odličnost – SZKO, ki je za člane SBC pripravil posebno ugodnost - nižjo prijavnino, ki ustreza članski kotizaciji. 

Več o konferenci tukaj. kakovost in odličnost.pngž

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano