(Vabilo na Dewesoftovo merilno konferenco) Kar 500 svetovnih strokovnjakov, prihaja tudi Rimac s slavno Nevero!

Dogodki

10. April 2024

(Vabilo na Dewesoftovo merilno konferenco) Kar 500 svetovnih strokovnjakov, prihaja tudi Rimac s slavno Nevero!

Dewesoft bo prihodnji teden (od torka, 16. 4., do četrtka,18. 4. 2024) v Laškem in v Trbovljah gostil prek 500 visokotehnoloških strokovnjakov in velikanov z vsega sveta, kot so BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Scania, Jaguar, Rolls-Royce, Siemens, Airbus, Michelin, MAN, OneSubsea, ESO, Clemessy, Air France in drugi.

Hrvaški Rimac bo za to priložnost pripeljal svoj najhitrejši električni avtomobil na svetu – Nevero.

Prijave sprejemajo do ponedeljka, 15. 4. 2024. Več o gostih in predavateljih najdete tukaj.
 
Dr. Jure Knez, predsednik trboveljskega Dewesofta, je ob tem povedal, da so bila pretekla leta prelomna za Dewesoft. Čeprav so zrasli po tržnem deležu in ekipi, ki šteje že preko 400 sodelavcev doma in v svetu, je tisto, kar v Trbovljah največ šteje, zavezanost inovacijam. Ta je prinesla pomembne mejnike v razvoju.

"Od uspešne dostave novega samostojnega sistema za zajemanje podatkov OBSIDIAN do razvoja lastnega senzorja za merjenje tokov. Podali smo se v partnerstvo z globalnim konkurentom HBK-jem, da bi ustvarili openDAQ, odprti globalni standard v svetu merilne tehnike, ki že zbuja pozornost. Razvili pa smo tudi X linijo instrument, ki pomeni novo dimenzijo za stranke Dewesofta. Še pred nekaj leti nismo niti sanjali, da bo mogoče kaj takega. Tako vstopamo v novo dobo našega podjetja. S temi inovacijami, ki jih bomo na Merilni konferenci predstavili najboljšim iz številnih tehnoloških industrij, postavljamo slovensko znanje tja, kamor sodi - v svet.” 

dewesoft konferenca.png

Osebni stik z mednarodno ekipo Dewesoft strokovnjakov in praktične delavnice – edinstvena priložnost

Konferenca bo vsem udeležencem omogočila edinstveno priložnost osebnega stika z mednarodno ekipo Dewesoft strokovnjakov. Dewesoftovi inženirji in inženirke bodo izvajali tudi praktične delavnice in tako v živo, v realnem času prikazali, kako Dewesoftove inovacije rešujejo kompleksne merilne izzive, pa naj si gre za vesoljsko tehnologijo, samovozeča vozila ali spremljanje varnosti mostov. Poleg tega bodo predavale tudi stranke o načinu uporabe merilne tehnike, na forumih pa bo govora o nadaljnjih korakih razvoja avtomobilov, vesoljske tehnologije ter ostalih ved tehnike.
 
Vsak konferenčni dan bo raziskoval specifično vsebinsko področje. Torek bo v znamenju monitoringa zgradb, sreda bo osredotočena na avtomobilsko industrijo in openDAQ rešitve, četrtek pa bo osvetlil sektor letalske in vesoljske industrije. 
 
Po besedah dr. Kneza: "Dewesoft merilno konferenco vidimo kot platformo za sodelovanje, izmenjavo znanja in strokovno rast naših strank ter razvojnih inženirjev različnih industrij. Ne gre le za predstavitev naših izdelkov in programske opreme na področju merilne tehnologije; gre za spodbujanje skupnosti, ki vžiga inovacije za spodbujanje napredka človeštva.” 
 
Prijave sprejemajo do ponedeljka, 15. 4. 2024. Več o gostih in predavateljih najdete tukaj.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.