Skazin dobrodelni tek za otroke s Challetom Salletom 

Člani

26. April 2024

Skazin dobrodelni tek za otroke s Challetom Salletom 

Podjetje Skaza vabi na 9. dobrodelni Skazin tek, ki bo v soboto, 18. maja 2024, ob 9.30 na parkirišču podjetja Skaza (Selo 22, Velenje). Gre za plemenit namen: »Vsem nam je skupno zavedanje, da je prihodnost sveta odvisna od vrednot, ki jih krepimo pri najmlajših,« pravijo v podjetju. 

Prijave na tek sprejemajo do četrtka, 16. maja, na tej povezavi. S prijavo pomagate otrokom. 

V Skazi pravijo: Verjamemo, da zmaga ni samo doseči cilj, ampak tudi pomagati drugim, da ga dosežejo. Vsako leto zato organiziramo dobrodelni tek s sloganom Zmagamo, ko si pomagamo, kjer sodelujoči otroci pomagajo drugim otrokom oziroma dobrodelnim organizacijam. Tradicionalni Skazin tek je za otroke, ne organizatorje. Podjetje Skaza in vse številčnejši partnerji ga le omogočamo. Vsem nam je skupno zavedanje, da je prihodnost sveta odvisna od vrednot, ki jih krepimo pri najmlajših.Spremljevalni program bo z energičnim nastopom popestril Challe Salle, za plesni del bo poskrbela Mini DJ akademija, kjer bodo mladi didžeji razkrili skrivnosti poti do uspeha. G-Rega bo z animatorji na poligonih in otroških atrakcijah poskrbel za razburljiv vrtiljak možnosti neskončne zabave. Poskrbljeno bo za razvajanje brbončic vseh tekačev tudi s hrano in paketom presenečenja. Za udeležence bo prav tako bogat srečelov, kjer prav vsaka srečka zadane. 

Skazin tek je podjetje prvič organiziralo leta 2016, do danes so zbrali več kot 86 tisoč evrov za različne dobrodelne organizacije. Tako bo tudi letos, kjer bodo preko natečaja podprli več dobrodelnih organizacij oziroma projektov, ki skrbijo za dobrobit naših otrok. Pobudnica ustanovitve Skazinega teka je Tanja Skaza, ustanoviteljica Inštituta Skaza in solastnica Skaze. 

Prijave na tek sprejemajo do četrtka, 16. maja, na tej povezavi.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano