Pripravljamo najboljše podjetniško branje letošnjega poletja. Soustvarite ga z nami!

Dogodki

12. April 2024

Pripravljamo najboljše podjetniško branje letošnjega poletja. Soustvarite ga z nami!

V tokratni izdaji magazina SBC se osredotočamo na odlične poslovne dosežke uspešnih in pogumnih, ki ste povezani v SBC – Klubu slovenskih podjetnikov. Poslovni mejniki, na katere ste posebej ponosni, nova partnerstva in sodobna tehnologija, s katero ste korak pred ostalimi - izkoristite priložnost in jih predstavite v magazinu! 

Bi želeli povedati vašo odlično zgodbo? Pišite nam na: marketing@sbc.si!

Poletna izdaja magazina kot vedno prinaša uporabne poslovne nasvete, analize in priporočila. Posebno mesto tokrat namenjamo morju in soncu: sprehodili se bomo od navtike in adrenalinskih zgodb, ki jih pišejo naše članice in člani – ljubitelji hitrih avtomobilov, pa do izvirnih popotnih nasvetov za poletni odklop.

Poletja seveda ni brez izvrstnih vinskih pripovedi, navdihujočih modnih pogovorov (tokratni bo res nekaj posebnega) in poletnih bralnih priporočil za podjetnike. Tudi v tokratni številki boste lahko prebirali razmišljanja znanih in uspešnih, predstavili pa vam bomo tudi prav posebno zgodbo: življenjsko in poslovno pot bojda najbogatejšega Slovenca vseh časov.  

Ne pozabite: prihaja najboljše poletno podjetniško branje doslej, ne izpustite priložnosti, da ga z vašimi odličnimi vsebinami pomagate soustvariti! 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano