Poglejte, kakšno presenečenje pripravlja MennYacht na letošnji Internautici

Člani

27. April 2024

Poglejte, kakšno presenečenje pripravlja MennYacht na letošnji Internautici

Član SBC vabi na sejem Internautica 2024, ki bo med 16. in 19. majem potekal v Marini Portorož. Ob 30-letnici podjetja se bo na pot podala posebna flota verjetno najlepših jaht sedanjega Ferretti Group - Ferretti Yachts, Pershing, Riva in Wally, pa tudi Technohull in Williams Jet tenders, napovedujejo v podjetju MennYacht. Na njihovem razstavnem štandu bo tudi Riva Boutique - z brand identity produkti znamenite znamke Riva.

Internautica velja za enega najbolj cenjenih navtičnih sejmov na Jadranu, ki se lahko pohvali z dolgo tradicijo. Na dogodku lahko obiskovalci spoznajo najboljše dosežke navtične obrti in tehnoloških inovacij. Marina Portorož, kjer poteka sejem, je glavna destinacija za vodilne v panogi, navdušence in vse, ki jih zanima prihodnost navtike, ter ponuja edinstveno priložnost za spoznavanje najnovejših trendov in napredka v navtični industriji.

Internautica in Živjo, poletje

V četrtek, 16. maja, bo na na Obali tudi nepozabno poletno druženje kluba Živjo, poletje, ki vsako leto privabi več sto članov in prijateljev SBC. Po obisku MennYachtovega razstavnega prostora se nam lahko pridružite v nekdanjem skladišču soli Grando, kjer bomo nazdravili poletju. Prijave na tej povezavi. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano