Podjetju AJM eno najvišjih priznanj, ki potrjuje kakovost v gradbeništvu

Člani

22. April 2024

Podjetju AJM eno najvišjih priznanj, ki potrjuje kakovost v gradbeništvu

Podjetje AJM se lahko pohvali z dolgo zgodovino priznanj za kakovost, saj so bili med pionirji, ki so prejeli Zlati znak kakovosti za montažo stavbnega pohištva - že pred 26 leti! Zlati znak kakovosti priznava strokovnost, zanesljivost in trajnost vgradnje, kar je še posebej pomembno v času, ko so kakovost bivanja in energetska učinkovitost na prvem mestu. 

Znak predstavlja eno najvišjih priznanj v gradbeništvu v Sloveniji, ki ga Gradbeni inštitut ZRMK podeljuje podjetjem, ki se izkažejo z izjemno kakovostjo montaže in doslednim upoštevanjem tehničnih norm ter predpisov.

Certifikat ZKG ni le simbol kakovosti; je tudi zaveza nenehnemu razvoju, inovacijam in izboljšavam v panogi proizvodnje in vgradnje stavbnega pohištva, ki upošteva tudi okoljske standarde in prispeva k razogljičenju. Naša prizadevanja tako gredo z roko v roki s strokovnimi merili in obveznostmi, ki jih določa Gradbeni inštitut ZRMK.

Ta prestižni znak tako pa je tudi zagotovilo strankam, da je njihova odločitev za izdelke AJM-a prava, in da bodo z njo dobili tudi kakovostno izvedbo in dolgoročno zadovoljstvo.

Podjetje AJM vas vabi k obisku njihovih salonov, kjer lahko spoznate, zakaj so vodilni na področju montaže stavbnega pohištva. Njihovi izkušeni strokovnjaki so na voljo za vsa vprašanja in bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravih rešitev za vaš dom, sporočajo iz podjetja.znak kakovosti 1.jpg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano