Marles na Modular Home Expo v Zagrebu predstavil svojo novo vizijo

Člani

23. April 2024

Marles na Modular Home Expo v Zagrebu predstavil svojo novo vizijo

Podjetje Marles (SBC Prijatelj) se je minuli vikend predstavil na drugi največji razstavi modularnih in montažnih hiš na svetu, Modular Home Expo v Zagrebu in v družbi najboljših razkril svojo novo vizijo, inovativne arhitekturne rešitve ter novo podobo.

Marlesova gradnja zelenih in inovativnih objektov, s katero ustvarja z naravo povezano bivalno okolje, temelji na trajnostnih praksah in sodobni tehnologiji. 

Modular Home Expo je prva evropska razstava modularnih in montažnih hiš ter druga največja tovrstna razstava na svetu. Z najnovejšimi trendi na področju trajnostnih in energetsko učinkovitih modularnih hiš se na njej predstavijo najboljši evropski proizvajalci. Zaradi svoje edinstvenosti in vse večjega povpraševanja po modularnih hišah je razstava vsako leto bolj obiskana.

»Zadovoljni smo z našim nastopom na sejmu, kjer nas obiskovalci dobro poznajo. Kreativen pristop sejma Modular Homes Expo je prikazal veliko možnosti modularne in montažne gradnje, ki jo obiskovalci in javnost nujno potrebujejo v tem času odločanja za gradnjo. Hkrati so bili prisotni investitorji in poslovni partnerji iz Evrope, ki vidijo na Hrvaškem velik potencial,« pojasnjuje direktor podjetja Marles hiše Maribor, Tadej Gosak, ki je tudi član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. 

Novi mejniki v kulturi bivanja

Kot sinonim za lesene rešitve se je Marles na Modular Home Expo predstavil že drugo leto zapored. Letos je obiskovalce seznanil s svojo novo vizijo, svojimi prenovljenimi arhitekturnimi rešitvami ter osveženo ponudbo tipskih in individualnih montažnih hiš. Marles z vlaganjem v inovativne in celovite rešitve stremi k podnebju prijaznemu bivanju in tako nadgrajuje svoje poslanstvo uresničevanja sanj svojih kupcev ter postavlja nove mejnike v kulturi bivanja. 

Zaradi svoje več kot sto letne tradicije je Marles tudi sicer zelo prisoten na Hrvaškem, kjer je prav tako sinonim za kakovostno montažno gradnjo. Že desetletja po vsej državi gradi turistične objekte in vrtce, skupaj je bilo do danes postavljenih že okoli 200 Marlesovih objektov. Nekateri vrtci, na primer vrtec na Švarči, Prečko, Marles Gajnice in Katarina Frankopan Krk, so bili zgrajeni pred več kot petdesetimi leti in še vedno zelo dobro služijo svojemu namenu. 

Zanimanje raste tudi na Hrvaškem

Med mnogimi turističnimi naselji in hoteli, ki jih je na Hrvaškem postavil Marles, so najbolj prepoznavne luksuzne vile Wild Adriatic Way. Osmim očarljivim vilam, s skrbno premišljenimi vsemi podrobnostmi, se bosta do konca poletja pridružili še dve, kar potrjuje Marlesovo poslovno odličnost. 

V panelu o uvoznikih na hrvaškem trgu, ki se je odvil na sejmu, je sodeloval tudi direktor podjetja, ki je povedal, da so v zadnjem času opazili znaten porast zanimanja tako za tipske kot individualne hiše na Hrvaškem. »V tem primeru sodelujemo s priznanimi hrvaškimi arhitekti, ki poznajo lokalno zakonodajo in potrebe naših bodočih potencialnih kupcev,« je pojasnil Gosak.

Pojasnilo: Marles je SBC Prijatelj, kar pomeni, da podpira vrednote in delovanje SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano