(fotozgodba) Izjemen dogodek, ki je povezal najboljše ženske vodje in menedžerke v regiji

Dogodki

11. April 2024

(fotozgodba) Izjemen dogodek, ki je povezal najboljše ženske vodje in menedžerke v regiji

SBC se je pridružil izjemnemu dogodku Ženske v vodenju, ki sta ga pred dnevi v Novi Gorici organizirala SDGZ - Slovensko deželno gospodarsko združenje (Trst) in SGZ - Slovenska gospodarska zveza (Celovec). Dogodek je gostil slovenske podjetnice in poslovne ženske iz regije Alpe-Jadran, med njimi številne članice SBC, ter ponudil priložnost za razpravo o vodstveni vlogi žensk v današnji družbi.

Med govorci so bile številne ugledne strokovnjakinje in predstavnice podjetij, ki so delile svoje bogate izkušnje in vpoglede v poslovno okolje ter vodenje. Na okrogli mizi je svoje izkušnje delila članica SBC Sandra Turnšek, lastnica in direktorica Mlekarne Krepko, prve slovenske ekološke mlekarne in edine specializirane mlekarne v EU za proizvodnjo tradicionalnega kefirja, ki je prejel prestižni naziv Inovacija leta 2024.

vodenje 3 - crop.jpg

vodenje 4 - crop.jpg

Dogodka so se udeležile številne druge podjetnice iz SBC, med njimi Sanja Klemenčič (Vitasa d.o.o.), Tina Kramberger (Intellegos d.o.o.), Nataša Arko (BOC institute d.o.o.), Alenka Oven (Elektrospoji d.o.o.), Špela Bizaj (Best Špela Bizaj s.p.), Simona Petrič (Elvez d.o.o.), Eva Rakušček Mastnak (EMA d.o.o.), Katja Pečjak (Billev farmacija vzhod d.o.o.), Saša Boštjančič (Softnet d.o.o.), Simona Krapež (Sinter d.o.o.) in Ema Pogačar (Conditus d.o.o.).

vodenje 6 - crop.jpg

Foto: Niko Wakounig, SGZ - Slovenska gospodarska zveza v Celovcu

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano