Ekskluzivno: zbiramo prijave članov za ogled tekem slovenske reprezentance na Euru 2024! 

Dogodki

24. April 2024

Ekskluzivno: zbiramo prijave članov za ogled tekem slovenske reprezentance na Euru 2024! 

Člane SBC vabimo k spremljanju tekem slovenske nogometne reprezentance na letošnjem Euru v Nemčiji. V živo!

Ekskluzivna ponudba velja za tekme slovenske reprezentance v skupini C s Srbijo, Dansko in Anglijo, ki bodo julija letos v Gelsenkirchnu, Stuttgartu in Münchnu.

Vaš interes oziroma prijave lahko oddate v aplikaciji SBC App do 5. maja. Pohitite, saj je za posamezno tekmo na voljo med 60 do 100 vstopnic, odvisno od razpoložljivosti. Prej oddane prijave imajo prednost. 

Na voljo so tri kategorije kart: 
- Posebne karte ob igrišču (na voljo za tekmi Slovenija-Danska in Slovenija-Anglija; za tekmo s Srbijo možnost še preverjamo): 400 €
- Karte 1. kategorije: 200 €
- Karte 2. kategorije: 150 €

Interes za karte zbiramo do 5. maja na tej povezavi.

Član lahko za posamezno tekmo izrazi interes za največ štiri (4) karte. Po zaključku zbiranja prijav vas bomo obvestili o številu kart, ki so na voljo. Na podlagi ugotovljenega interesa bomo preverili tudi možnost priprave turističnih aranžmajev, o čemer vas bomo pravočasno obvestili. 

Po zaključenem dogodku bomo sporočili število kart, ki jih bomo dobavili, saj je število kart omejeno. Glede na število prijavljenih članov bomo preveriti možnost organiziracije paketov turističnih aranžmajev, o čemer vas bomo pravočasno obvestili. 

Nogometni zvezi Slovenije in njenemu predsedniku Radenku Mijatoviću se zahvaljujemo za ekskluzivno ponudbo, ki so jo v zvezi v dogovoru s predsednikom SBC Jocom Pečečnikom pripravili za člane kluba. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano