Dobavitelji, ki podjetju Skaza omogočajo globalno rast

Člani

19. April 2024

Dobavitelji, ki podjetju Skaza omogočajo globalno rast

Pri podjetju Skaza so nagradili dobavitelje, s pomočjo katerih dosegajo vrhunske poslovne rezultate.

V današnjem globalnem gospodarstvu, ki se sooča s številnimi izzivi, je tesno sodelovanje med podjetji in njihovimi dobavitelji ključno za ohranjanje konkurenčnosti in trajnostnega razvoja poslovanja. Za podjetje Skaza je to še posebej pomembno, saj mu omogoča, da skupaj s svojimi dobavitelji presega pričakovanja kupcev in globalnih multinacionalk, s tem pa krepi lastno blagovno znamko ter celotno oskrbovalno verigo, kar prispeva k rasti in razvoju slovenskega gospodarstva. 

Kot sporočajo iz Skaze, so njihovi najboljši dobavitelji za leto 2023 podjetja Fist d.o.o., Metaloprema d.o.o. in Oro Plastika d.o.o.  Ta podjetja so pri članu SBC - Kluba slovenskih podjetnikov nagradili za njihovo predanost in inovativnost. Njihov doprinos je neprecenljiv in ključen za strateški razvoj podjetja Skaza ter krepitve konkurenčnosti na domačem in tujih trgih.

skaza dobavitelji.jpg

Kot izpostavlja Niko Medved, pomočnik direktorja Skaze: »Želeli smo se zahvaliti našim dobaviteljem za vso njihovo dosedanjo predanost in trud, obenem pa jih pozvati in sporočiti, da je njihova vloga danes in v prihodnje še pomembnejša in samo skupaj lahko uspešno izvajamo zastavljeno strategijo in vizijo. Dan dobaviteljev predstavlja dodaten poziv v razmišljanje, kako lahko v našo skupno zgodbo dodajo še več vrednosti in zavzamejo še pomembnejšo vlogo v tej zgodbi. Na dolgi rok bodo namreč zmagovalci tisti, ki bodo iskali drugačne, alternativne rešitve, ki so bolj cenovno in trajnostno konkurenčne, in predvsem tisti, ki bodo pri tem najhitrejši.«

V ospredju strategije podjetja Skaza je močno povezovanje z več kot 30 dobavitelji, ki pokrivajo širok spekter področij, kot so granulati, barvila, embalaža, vgradni deli, kooperanti in orodjarji. Skaza se prav tako osredotoča na trajnostno dodano vrednost, vključno z zeleno nabavo, recikliranimi materiali in bio-osnovanimi materiali ter transportom, ki zmanjšuje ogljični odtis.

O podjetju Skaza

Podjetje Skaza z zanesljivostjo, trajnostjo in inovacijami soustvarja uspešne zgodbe z globalnimi multinacionalkami od leta 1977. Ugled poslovnih partnerjev in njihovih blagovnih znamk zvišujejo z uporabo trajnostnih rešitev na več kot 56 trgih. 2023 so od 5000 ton nabavljenih plastičnih materialov dosegli  21 odstotni absolutni delež recikliranega materiala.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano