(delavnica) Kako v praksi deluje digitalni sistem, ki pomaga do pospeškov pri učinkovitosti

Dogodki

11. April 2024

(delavnica) Kako v praksi deluje digitalni sistem, ki pomaga do pospeškov pri učinkovitosti

V torek, 9. aprila, je v SBC Loungu potekal zanimiv dogodek, posvečen praktičnim prednostim sistemov za upravljanje informacij o produktih (PIM). 

Na dogodku sta strokovnjaka iz podjetja Optiweb (član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov) Uroš Soukup in David Božič delila svoje znanje in izkušnje z implementacijo PIM sistemov. Poleg njiju so izkušnje iz prakse predstavili predstavniki podjetij SIP, vodilnega razvijalca kmetijske mehanizacije, in Olma, proizvajalca motornih in industrijskih olj.

SBC-SIP-dogodek1.jpeg

PIM sistemi omogočajo učinkovito zbiranje, obogatitev, upravljanje in distribucijo podatkov o produktih iz različnih virov, kar podjetjem olajša upravljanje kompleksnih podatkov in izboljša prodajne in marketinške procese. 

Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke slišali, zakaj so se podjetja odločila za uporabo PIM sistemov, kako je potekal razvoj in s kakšnimi izzivi so se soočala, ter kakšne konkretne izboljšave je prinesla implementacija teh sistemov. 
 
Na dogodku so sodelovali Mihael Miheljak, direktor marketinga v podjetju SIP, Karin Pivec, vodja kontrole in kakovosti v podjetju Olma, ter Aleš Hrobat, poslovni direktor RKN v podjetju Olma.

SBC-SIP-dogodek2.jpeg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano