Bogdan Kronovšek je Večerov gospodarstvenik Štajerske 2023!

Člani

06. April 2024

Bogdan Kronovšek je Večerov gospodarstvenik Štajerske 2023!

»S ponosom sporočamo, da je naš direktor, gospod Bogdan Kronovšek, prejel naziv Večerovega gospodarstvenika Štajerske za leto 2023. To izjemno priznanje ni le odraz njegovega osebnega in strokovnega uspeha, temveč tudi priznanje za naše podjetje kot celoto. Njegova predanost, prodornost, vztrajnost in izvirnost so postavili visoke standarde v naši industriji ter nam omogočili, da se razvijamo in rastemo kot podjetje.«

Tako so v podjetju Kronoterm zapisali ob novem priznanju, ki potrjuje njihovo odlično delo pri razvoju rešitev varčnega in okolju prijaznega ogrevanja in hlajenja. V podjetju upravičeno povedo, je njihov direktor zgled in vir navdiha ne le zanje, ampak za celotno regijo. 

Bogdan Kronovšek je ob prejemu priznanja izrazil svojo hvaležnost, povedal je, da mu predstavlja izjemno čast in nepopisno veselje opravljati vlogo direktorja podjetja Kronoterm.

Še posebej sem ponosen na svoje izjemne sodelavce, saj skupaj ustvarjamo čudovite zgodbe inovativnih rešitev ter produktov, ki jih s ponosom ponujamo trgu.
Bogdan Kronovšek
Čestitkam našemu članu, vrhunskemu podjetniku Bogdanu Kronovšku, se pridružujemo tudi v SBC - Klubu slovenskih podjetnikov. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano