Triangel Boutique Hotel med elito butičnih kongresnih hotelov Nove Evrope

Člani

13. Marec 2024

Triangel Boutique Hotel med elito butičnih kongresnih hotelov Nove Evrope

Na nedavni podelitvi nagrad Meetings Star (Kongresna zvezda), ki je potekala v okviru vodilnega dogodka industrije srečanj Conventa Trade Show, je v treh kategorijah visoko kotiral tudi štirizvezdnični Triangel Boutique Hotel v Gozd Martuljku.

V konkurenci 277 ocenjenih hotelov iz 19 držav Nove Evrope se je v kategoriji butičnih kongresnih hotelov uvrstil na 7. mesto in v kategoriji najbolj trajnostnih butičnih kongresnih hotelov na 3. mesto. Enako se je na 3. mesto uvrstil med butičnimi kongresnimi hoteli v Sloveniji.

Čestitamo! 

Ocenjevalci so Triangel Boutique Hotelu kot novincu na podlagi 654 natančno izdelanih kriterijev in standardov namenili povprečno oceno 4,93 od skupaj možnih 5 točk, kar mu je prineslo Zlato kongresno zvezdo za leto 2023/2024.

»Triangel je diskretno vrhunski butični hotel. S svojo zunanjostjo ne kriči in se zares lepo in elegantno vklaplja v prelep ambient Triglavskega narodnega parka. Bistvo pa se skriva za alpsko fasado. To je hotel, ki se po prijaznosti in profesionalnosti ekipe zlahka kosa s konkurenco preko severne meje. Lastniki dokazujejo in potrjujejo preprosto maksimo, da smo turizem ljudje. To, da imajo priložnost tudi mladi kuharji, pa je nasploh pohvale vredno. Hotel je prototip butičnega incentive hotela, kot si ga želimo organizatorji dogodkov. Vse je na mestu, funkcionalno in deluje zanesljivo. Pa tudi simpatično, s čimer ne mislimo zgolj na izgled, temveč predvsem na kakovost.«

Tako so ocenjevalci utemeljili visoko oceno, ki so jo podelili Triangel Boutique Hotelu. 

20210315_091051.jpg

Butičnost na najvišji ravni 

S celovito ponudbo in umeščenostjo ob vznožje čudovite Martuljške skupine, ki ponuja eno najlepših gorskih vedut v Alpah nasploh, je Triangel Boutique Hotel odlična izbira za izvedbo manjših poslovnih in zasebnih dogodkov ter motivacijskih (incentive) in teambuilding programov.

Interier_117.jpg

Hotel v enajstih nadstandardnih sobah in štirih apartmajih nudi celovito storitev in udobje 36 udeležencem ali povabljencem. Njegova sejna soba v različnih postavitvah in osvetlitvah ponuja prilagodljiv in umaknjen delovni prostor, ki zagotavlja osredotočenost ter pogoje za iskanje idej in rešitev za vse vaše poslovne izzive. V celovito izkušnjo butičnega hotela ga nadgrajujejo vrhunska in raznolika kulinarična ponudba chefa Jona Zupana, terasa z zunanjim ognjiščem, hotelski wellness in fitness.

Zagotavlja zasebnost, razvajanje, dobro počutje, odlične pogoje za delo in nenazadnje, tako kot v intervjuju za Kongres magazin pravi njegov vodja Žiga Židan, »iskreno in avtentično alpsko izkušnjo« v vseh letnih časih ne glede na vremenske razmere.

JP-2023-0017-0001(10).jpg

Triangel_jesen_web_017.jpg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano