SBC podpira mlade podjetnike na tekmovanju POPRI

Dogodki

01. Marec 2024

SBC podpira mlade podjetnike na tekmovanju POPRI

SBC – Klub slovenskih podjetnikov je v duhu spodbujanja podjetnosti med mladimi, podprl enega najbolj prepoznavnih tekmovanj v Sloveniji - nacionalno tekmovanje v podjetniških idejah mladih - POPRI. Finalisti tekmovanja se bodo srečali s 36 SBC mentorji. To srečanje bo finalistom omogočilo neposreden dostop do dragocenih znanj in izkušenj uspešnih slovenskih podjetnikov.

Tekmovanje POPRI, ki letos obeležuje svojo enaindvajseto sezono, velja za vrhunec podjetniške ustvarjalnosti med mladimi v Sloveniji. Tekmovanje ni zgolj priložnost za predstavitev inovativnih idej, ampak tudi platforma za učenje, kjer mladi podjetniki, razdeljeni v tri starostne skupine - osnovnošolci, dijaki ter študenti in mladi do 29 let - lahko izdelajo prototipe in druge predstavitvene materiale ob podpori mentorjev.

Z več kot 5264 tekmovalci in skoraj 2000 poslovnimi modeli v svoji več kot dvajsetletni zgodovini, POPRI ostaja ključno tekmovanje za mlade podjetnike v Sloveniji. Tekmovanje ponuja široko paleto izobraževalnih dogodkov po vsej Sloveniji, kjer se udeleženci ne le učijo podjetniških veščin, ampak tudi pridobivajo neprecenljive izkušnje, dostop do mentorstva in prve stike z gospodarstvom. Najuspešnejše ekipe bodo denarno nagrajene in imele možnost udeležbe na mednarodnih tekmovanjih, kar dodatno poudarja pomen in vrednost, ki jo POPRI prinaša mladim podjetnikom v Sloveniji.

SBC in POPRI tesno sodelujeta pri ustvarjanju spodbudnega okolja za razvoj inovativnih idej ter spodbujanju podjetnosti med mladimi, kar bo nedvomno prispevalo k razcvetu in napredku in bogatenju slovenskega podjetništva v prihodnosti.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano