Petre šotori ponovno del prizorišča svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici

Člani

25. Marec 2024

Petre šotori ponovno del prizorišča svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici

Planica je bila minuli teden v znamenju športnega praznika s prav posebnim pomenom, saj se je na prizorišču svetovnega pokala v smučarskih skokih zgodil tudi zaključek izjemne kariere našega vrhunskega skakalnega asa Petra Prevca. Del prizorišča, katerega osrednji del sestavljajo Bloudkove skakalnice in ob njih letalnica bratov Gorišek, na drugi strani pa stavba Nordijskega centra, so bili tudi letos šotori podjetja Petre d.o.o. z Vranskega. 

Novinarsko središče, VIP prostor, prostori za osebje, akreditacijske točke ter prostor za zabavo so ekipe podjetja Petre d.o.o., člana SBC, skrbno in odgovorno postavljale kar nekaj dni. 

Ponosni smo na 2.600 m2 pokritih površin, ki nam jih je uspelo postaviti kljub raznim vremenskim neprilikam. Hvaležni smo, da z organizatorji smučarskih skokov v Planici sodelujemo že več kot 20 let, je pa vsako leto Svetovni pokal v smučarskih skokih za nas neponovljiv in edinstven dogodek, ki je v sklopu naših projektov eden večjih in zahtevnejših. Kot pravijo v podjetju Petre, so izredno veseli in ponosni, da skupaj z organizatorji pišejo zgodovino nordijskega športa oziroma svetovnega pokala v smučarskih skokih. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano