Nimrod praznuje 30 let uspešnega delovanja: Podjetje številka ena v prodaji divjačinskega mesa

Člani

26. Marec 2024

Nimrod praznuje 30 let uspešnega delovanja: Podjetje številka ena v prodaji divjačinskega mesa

Podjetje Nimrod, člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, slavi pomembno obletnico. Nimrod, ki je bil ustanovljen leta 1994, je postal nepogrešljiv člen v verigi med lovci in končnimi porabniki divjačinskega mesa.

V svojem trajnostno naravnanem poslanstvu se Nimrod ukvarja z odkupom, predelavo in prodajo divjačinskega mesa. Zahvaljujoč njihovemu delu je omogočen razvoj lovske dejavnosti, medtem ko končnim kupcem zagotavljajo kakovostno in zdravo divjačinsko meso.

Kristjan Hlede, direktor podjetja iz Škofje Loke poudarja, da je za podjetje ključno zagotavljanje kakovosti. Nimrod je prepoznala večina zahtevnih trgov, kot so Švica, Italija, Francija, Nizozemska, Belgija, Norveška in Nemčija, kjer je podjetje že uveljavljeno kot zanesljiv dobavitelj divjačinskega mesa.

Nimrod ponuja različna pakiranja divjačinskega mesa, primerna za sektor HOREKA ter RETAIL. S svojo letno proizvodnjo približno 1500 ton končnih izdelkov se podjetje uvršča na drugo mesto v Evropi po obsegu.

Leta 2020 je Nimrod razširil svojo ponudbo s programom PET FOOD, ki prinaša kakovostne izdelke pod blagovno znamko NIMRODFORPETS, dostavljene po vsej Sloveniji brez dodatnih stroškov.

V skladu z nenehnimi prilagoditvami trgom in potrebam kupcev, načrtuje podjetje v bližnji prihodnosti nadgradnjo ponudbe z že pripravljenimi jedmi iz divjačinskega mesa, ki bodo odgovorile na naraščajoče potrebe sodobnega potrošnika.

Kristjan Hlede zaključuje, da si bodo pri Nimrodu še naprej prizadevali ohraniti svoj trden odnos z naravo in svoje poslanstvo izpolnjevati tudi v naslednjih 30 letih.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano