Mikrocopov spletni seminar: HRM: Kako do varnega arhiviranja in hrambe kadrovske dokumentacije

Člani

14. Marec 2024

Mikrocopov spletni seminar: HRM: Kako do varnega arhiviranja in hrambe kadrovske dokumentacije

V kadrovski dokumentaciji se skriva ogromno podatkov, ki so temelj kadrovskega dela. Vsebujejo tudi osebne podatke, na katere je treba še posebej paziti in poskrbeti, da so dostopni samo pooblaščenim osebam in da so dokumenti varno hranjeni. Če se tudi vi ukvarjate z dolgotrajnim iskanjem dokumentov, izgubo ali celo odtujitvijo, se udeležite brezplačnega spletnega seminarja, drugega iz serije HRM seminarjev, ki bo 28. marca 2024 ob 11. uri.

Dokumenti so pri kadrovskem delu zelo pomembni, zato so lahko posledice neurejenega arhiviranja in hrambe hude tako pri samem kadrovskem poslovanju kot pri hujših napakah v ugledu podjetja v javnosti. Na tokratnem spletnem seminarju, ki ga bo vodila strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, Nataša Centa, boste izvedeli, s kakšnimi izzivi pri hrambi kadrovske dokumentacije se srečujejo podjetja v praksi in kako te izzive nasloviti z ustrezno urejenim arhiviranjem.

Centa 2.jpg

Spoznajte, kako učinkovito shranjevati, iskati in upravljati kadrovsko dokumentacijo. Nataša Centa bo predstavila osnove zakonske regulative na področju pravilne hrambe, prednosti in slabosti različnih načinov hranjenja dokumentacije, delila priporočila o strategiji upravljanja dostopov in sledljivosti in pokazala primere učinkovitega upravljanja kadrovske dokumentacije na primeru. 

Na spletni seminar, ki bo 28. marca ob 11.00 uri in traja eno uro, se lahko brezplačno prijavite tu: https://bit.ly/3IwrKbp

O PREDAVATELJICI
Nataša Centa je strokovnjakinja za digitalizacijo poslovanja s poudarkom na kadrovskih procesih. Njeno izčrpno znanje upravljanja kadrov dopolnjujejo večletne izkušnje s področja vpeljave sodobnih IT rešitev v podjetja v času digitalizacije in svetovanja s področja različnih kadrovskih IT rešitev. Uspešno povezuje ključne člane ekip izvajalca in naročnika z motom: »Skupaj zmoremo vse«.

O MIKROCOPU
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi. www.mikrocop.si
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano