Luksuzna prireditev v Rovinju za vse morske navdušence

Člani

22. Marec 2024

Luksuzna prireditev v Rovinju za vse morske navdušence

V Rovinju je teh dneh vse v znamenju razkošja in navdušenja nad morskim življenjem. Pri MennYacht so s stilom odprli vrata prireditve »Dnevi odprtih vrat Rovinj: Butik rabljenih jaht skupine MennYacht«.

m1.jpg

Na ogled so številne lepotice, med njimi prečudovita Riva Rivamare, Dolceriva Diable, grandiozna Ferretti 780, Sanlorenzo 82 in Pershing 7X ter mnoge druge.

Dogodek ne bi bil popoln brez adrenalina, zato so poskrbeli za nepozabno izkušnjo s tehnološko dovršenimi Technohull RIB-i, kot tudi s športnimi manevri jaht 38 Grand Sport in Belassi Burrasca.

»Posebna zahvala gre vsem partnerjem, ki so prispevali k uspehu dogodka, med njimi ACI Marina in Maistra Collection Hotel. Poleg tega se zahvaljujemo podjetjem Marina Insurance Services (MIS) za zanesljive zavarovalne storitve, KlenART za izvrstna vina, ki so se odlično podala k pršutu Buršič Vodjan ter DJ Dino Sosiču za ohranjanje vzdušja z odlično glasbeno selekcijo,« so zapisali pri MennYacht.

Vikend »Luxury Yacht Boutique« se sicer počasi zaključuje, a pri MennYacht že nestrpno pričakujemo letošnjo sezono in naslednje dogodke za ljubitelje plovil.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano