Član SBC: Nad Obalo se jasni

Dogodki

12. Marec 2024

Član SBC: Nad Obalo se jasni

Časnik in spletni portal OBALAplus in restavracija Marina Portorož, članica SBC, nadaljujeta s prirejanjem srečanj z zanimivimi sogovorniki.

Dogodek v portoroški Marini, ki ga vodi in povezuje urednik Tomaž Perovič, bo tudi tokrat organiziran kot poslovni brunch, namenjen srečanju predstavnikov gospodarstva v slovenski Istri.

V torek, 19. marca ob 10.00 uri bomo gostili poslanca državnega zbora dr. Anžeta Logarja.Dr. Anže Logar se je izobraževal na ljubljanski ekonomski fakulteti, leta 2016 je doktoriral na Fakulteti za uporabne družbene študije. Bil je predsedniški kandidat, ki je dosegel najboljši rezultat med kandidati desne sredine v zgodovini samostojne Slovenije ter Minister za zunanje in evropske zadeve Republike Slovenije. V prvi in drugi vladi Janeza Janše je bil direktor Urada vlade Republike Slovenije za komuniciranje.

Leta 2023 je ustanovil društvo Platforma Slovenije, ki so se mu pridružili tudi Romana Jordan, Matej Avbelj, Alja Brglez, Mark Boris Andrijanič. Ves čas in še vedno kot član SDS.

Kaj nam ponuja Anže Logar in njegova platforma? Katere so glavne točke njegovega programa? Kakšna je vloga gospodarstva (še posebej turizma) za razvoj Slovenije? Ali meni, da, sicer desnim strankam ne najbolj naklonjeno okolje slovenske Istre, lahko vidi v njem in njegovi platformi prihodnost? Kakšna bo prihodnost Platforme Slovenije in kako pomembno lahko vpliva na politične dogodke v Sloveniji? Kakšen je njegov pogled na razvoj istrskih občin, podjetništvo in razvoj zasebnega turizma? 

Dogodek bo potekal kot pogovor »ena na ena« s pričetkom ob 10.00 uri in predvidenim zaključkom ob 12.00 uri. Pogovor z gostom bo trajal dobro uro, sledi krajše druženje in izmenjava mnenj udeležencev.
Na voljo bo 70 mest, cena za prisotnost in pogostitev na dogodku je 30,00€ po osebi z DDV.

Predhodne rezervacije sprejemamo telefonsko ob delavnikih med 11:00 in 21:00 uro na 041 333 326, preko e-naslova: neda@surf.si ali na povezavi https://shorturl.at/zJRVY.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano