Soltec predstavlja celoten program za zunanje prostore na sejmu v Stuttgartu

Člani

19. Februar 2024

Soltec predstavlja celoten program za zunanje prostore na sejmu v Stuttgartu

Član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, podjetje Soltec, ki se ponaša z močno prisotnostjo na domačem trgu, se vse bolj uveljavlja tudi na mednarodnih trgih. Soltec je edini slovenski proizvajalec pergol, ki se predstavlja na mednarodnem sejmu R+T 2024 v Stuttgartu. Na letošnjem sejmu se podjetje Soltec prvič predstavlja svetovni javnosti s svojim novim konceptom zunanjega bivalnega okolja, ki vključuje širok nabor produktnih novosti.

Svojim kupcem ponujajo celoten koncept produktov za bivalno udobje, kuhanje, skladiščenje in solarno energijo. Sejem bo potekal od 19. do 23. februarja, na njem pa Soltec predstavlja svoj zaokrožen program za zunanje prostore. Letos njihov poznani program nadgrajujejo še:

•    Zunanje kuhinje: gre za inovativne zunanje kuhinje, ki so izdelane iz alu konstrukcije, ovite pa so v alu kompozit v najrazličnejših barvah. Vsi materiali so posebej izbrani za dolgotrajno delovanje ter odpornost na vse vremenske pogoje. Zunanje kuhinje Soltec so vrhunska izbira za vse, ki si želijo udobno in elegantno opremljen zunanji prostor za kuhanje in druženje. Zaradi inovativnih rešitev in skrbno izbranih materialov so kuhinje enostavne za vzdrževanje. Kuhinje navdušujejo ljubitelje kuhanja in najzahtevnejše kupce, saj zagotavljajo nepozabno kulinarično izkušnjo na prostem. Soltec zunanje kuhinje odlikujejo izjemno oblikovanje, uporaba vrhunskih materialov in odlična funkcionalnost. So sinonim za brezčasno oblikovanje in so namenjene ljubiteljem estetike.

•    Cabrio bioklimatska pergola: Soltecova bioklimatska pergola je že dobro uveljavljen produkt z inovativno patentirano lamelo, ki osvaja vrtove in terase širom po Evropi. Letos pa so ji dodali Cabrio izvedbo, ki zaradi posebnega mehanizma omogoča, da se lamele obračajo od 0 do 160 stopinj, kar pa je najpomembnejše – lahko se umaknejo ob stran za neoviran pogled na nebo in več svetlobe. V hišo lahko tako spustimo nizko zimsko sonce in se poljubno igramo s senčenjem.

•    Carport s solarnim paketom: Soltec ponuja carport s solarnimi paneli, ki omogoča polnjenje električnega vozila, hkrati pa avto zaščiti pred vremenskimi vplivi. Katerikoli njihov model nadstreška za avto lahko dobi solarno nadgradnjo, ki jo sestavljajo fotovoltaični paneli, polnilna postaja in baterija za shranjevanje energije.

•    Greenport: Greenport je nadstrešek z zelenjem, ki ne zahteva vzdrževanja. Greenport se obnese kot nadstrešek za teraso, avto ali pa kot univerzalna pokrita površina. Zelena straha omogoča naravnejši videz okolice hiše in pomaga zmanjševati ogljičnega odtisa.

•    Senčila: Soltec se na sejmu predstavlja s tehnično najzahtevnejšimi rešitvami za senčenje v smislu dimničnih fasad: dvižnimi, zgibnimi in drsnimi paneli. To so rešitve, ki jih sodobna arhitektura umešča v domove prihodnosti, ko se senčilo zlije z arhitekturnim ovojem in postane del fasadne celote. S temi senčili zgradba poleg senčenja pridobi večjo varnost in dinamično zunanjost.
Sisteme z motoriziranimi pogoni je mogoče povezovati v pametne sisteme hiš ter v dinamične fasade večjih objektov, s poudarkom na estetski dovršenosti, brezhibnim delovanju in dolgi življenjski dobi.

•    Smetarnik: pametni smetarnik je najnovejši od Soltecovih produktov, katerega namen je skriti zabojnike za smeti. Konstrukcija z alu ovojem in zeleno streho skriva prostor za tri velike zabojnike. Vremensko odporni materiali in možnost velike izbire površine ter barv omogoča brezhibno in zanesljivo delovanje ter zlitje z vašo okolico doma. Senzorski pokrov se odpira avtomatsko in omogoča ločevanje odpadkov brez dotika.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano