SBC Podjetniška debata: Optimizacija proizvodnje s pomočjo digitalizacije

Dogodki

09. Februar 2024

SBC Podjetniška debata: Optimizacija proizvodnje s pomočjo digitalizacije

Debatni krožek za podjetnike je sproščeno srečanje podjetnikov, kjer bo v ospredju podjetniška debata na aktualno problematiko oziroma tematiko.

SBC Lounge bo tako v petek, 16. februarja 2024, gostil podjetniško debato na temo optimizacija proizvodnje. Dragi člani in članice SBC, obeta se izjemna priložnost za strokovno izmenjavo inovativnih pristopov v optimizaciji proizvodnje, vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

PRIJAVE NA DOGODEK

Glavna izhodišča debate bodo obsegala teme, kot so optimizacija proizvodnje s pomočjo digitalizacije, učinki na proizvodnjo, različni načini optimizacije, primeri iz prakse ter vpliv umetne inteligence na področje proizvodnje. Posebna pozornost bo namenjena tudi primerom digitalizacije sodelujočih podjetij, ki bodo delili svoje izkušnje in primere iz lastne prakse.

Moderator dogodka bo Andraž Selan iz INFOTREND d.o.o., izkušen strokovnjak na področju digitalne transformacije. Poleg njega se bosta na odru pridružila Grega Stanonik iz podjetja POLYCOM d.o.o., ki bo delil vpogled v vrhunsko 'pametno tovarno' ter Dejan Petelin iz PARETO d.o.o.

Na dogodek lepo vabljeni tudi vaši ključni zaposleni na tem področju, npr. vodja proizvodnje.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.