Podjetniška debata: Kako izkoristiti LinkedIn v poslovnem svetu

Dogodki

03. Februar 2024

Podjetniška debata: Kako izkoristiti LinkedIn v poslovnem svetu

V organizaciji SBC Mladi je v osrednjem klubskem prostoru potekal izjemno zanimiv dogodek - debatni krožek namenjen podjetnikom, kjer je bila v središču razprava o uporabi LinkedIna v poslovnem okolju.

LinkedInLinkedIn-01.jpg

Debato sta s svojim znanjem in izkušnjami moderirala Andraž Žurman iz LabCore ter Aljaž Peklaj iz BOLD beglobal. Udeleženci so imeli priložnost prisluhniti strokovnim pogledom in deliti lastne izkušnje ter strategije za uspešno uporabo LinkedIna v poslovnem svetu. Poleg tega, da sta razpravljala o osnovnih načelih uporabe LinkedIna v poslovnem svetu, sta predstavila tudi najnovejše trende, trike in taktike za maksimiranje prisotnosti na tem profesionalnem socialnem omrežju.

LinkedInLinkedIn-02.jpg

Glavna tema debate je bila usmerjena v definiranje ciljev kampanj na LinkedInu, poudarjajoč verodostojnost in pot do prodaje. V ospredju so bili konkretni primeri uspešnih prodajnih strategij, ki so se razvile od prvega stika do končne prodaje. Poseben poudarek je bil tudi na orodjih, ki podjetnikom pomagajo doseči zastavljene cilje.

LinkedInLinkedIn-11.jpg

Dogodek je bil odlična priložnost za poglobitev znanja in izmenjavo idej med podjetniki, ki si želijo izkoristiti potenciale družbenih omrežij za poslovni napredek.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano