Izobraževanja »Vse, kar morate vedeti«

Člani

16. Februar 2024

Izobraževanja »Vse, kar morate vedeti«

LOTRIČ Metrology, ustanovni član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov vabi podjetnike in posameznike, da se pridružijo njihovim izobraževanjem v sklopu M & Q akademije. Gre za kratka in dinamična izobraževalna srečanja, kjer se udeleženci seznanijo s temeljnimi koncepti meroslovja.

LOTRIC-PROMO-29-1-2021-155.JPG

M & Q Akademija: v koraku s stroko in trendi

»V skupini LOTRIČ Metrology svoje znanje, napredek in razvoj meroslovja delimo z vami.
Za vas pripravljamo praktična izobraževanja, ki vam olajšajo delo ter vam pomagajo na poti do točnih rezultatov meritev.mStrokovna izobraževanja pripravljamo tako v živo kot online.
Poskrbimo tudi za to, da po opravljenem izobraževanju prejmete potrdilo o tehničnih kompetencah in povabilo, da se v primeru dodatnih vprašanj obrnete na nas,«
poudarjajo v skupini LOTRIČ Metrology.

Znanje, napredek in razvoj meroslovja v skupini LOTRIČ Metrology delijo z vami. Za vas pripravljajo praktična izobraževanja, ki vam olajšajo delo ter vam pomagajo na poti do točnih rezultatov meritev.

Izobraževanja potekajo v manjših skupinah, stopnjo “težavnosti” pa vedno prilagodimo slušateljem.

Po opravljenem srečanju prejmete potrdilo o tehničnih kompetencah in povabilo, da se v primeru dodatnih vprašanj na njih obrnete tudi v prihodnje.

Kaj ponujajo izobraževanja »Vse, kar morate vedeti«

STROKOVNA IZOBRAŽEVANJA: V ŽIVO IN ONLINE
Izobraževanja v sklopu ‘Vse kar morate vedeti o …’ udeležencem prinašajo pomembne strokovne vsebine. Te vam jamčijo, da pri svojem delu uporabljate sodobna znanja in najbolj učinkovite pristope. Z M&Q izobraževanji ste v koraku s stroko in trendi.

Na kratkih in dinamičnih izobraževalnih srečanjih ’Vse, kar morate vedeti o …’ spoznate prvine posameznih področij meroslovja.

PRAKTIČNO IZOBRAŽEVANJE

Praktični del izobraževanja vam omogoča ogled meroslovnih laboratorijev, preskus merilnih instrumentov, izvajanje meritev s primerjavo vaših rezultatov in rezultatov strokovnjaka. Vsem pa je skupno spodbujanje k odprti razpravi v prijetnem vzdušju, k izmenjavi mnenj in izkušenj. V skupini LOTRIČ Metrology poskrbijo tudi za to, da po opravljenem izobraževanju prejmete potrdilo o tehničnih kompetencah in povabilo, da se v primeru dodatnih vprašanj lahko brez oklevanja na nas obrnete tudi v prihodnje.

Strokovna izobraževanja organiziramo tudi po meri – glede na vaše potrebe in izhodiščno znanje.

Za več informacij jih lahko kontaktirate na TEJ POVEZAVI, kjer se lahko tudi PRIJAVITE.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano