Član SBC Robert Medle navdušil SBC Mlade na druženju ob degustaciji vina

Dogodki

14. Februar 2024

Član SBC Robert Medle navdušil SBC Mlade na druženju ob degustaciji vina

Člani sekcije SBC Mladi so se tokrat družili v sproščenem vzdušju, in sicer pri članu sekcije SBC Mladi, Damjanu Finku, v Hiši Fink. Tam so poskrbeli za okusen prigrizek in pripravili degustacijo lokalnega vina - Vino Kozinc.

WhatsAppova datoteka Slika, 2024-02-14 ob 08.52.19_c8067bfd.jpg

V Hiši Fink, obkroženi z očarljivo okolico, so člani sekcije SBC Mladi srečanje izkoristili tudi za širjenje obzorij preko primera dobre podjetniške prakse. 

WhatsAppova datoteka Slika, 2024-02-14 ob 08.50.00_87f2c3b0.jpg

Mladi so imeli privilegij prisluhniti ponosnemu članu SBC Robertu Medletu, z Roletarstva Medle. Med sproščenim vzdušjem je Medle delil svoje bogate poslovne izkušnje in modrosti, ki jih je pridobil skozi leta podjetniške poti.

Ena izmed ključnih točk, ki jih je izpostavil, je bila pomembna vloga zaposlenih in njihov vpliv na uspeh podjetja. 
»Nisi bogat toliko kot imaš, ampak toliko kot daš,« je delil Medle, osvetljujoč pomen deljenja in podpore znotraj podjetja. WhatsAppova datoteka Slika, 2024-02-14 ob 08.50.55_cd4bb786.jpg

Izrazil je tudi močno predanost projektom za mlade ter aktivno vključevanje svojih otrok v podjetništvo že od zgodnjih let, da bi razumeli celoten proces podjetništva. 

Srečanje je tako predstavljalo več kot le druženje ob dobri hrani in vinu. Bilo je polno izmenjave idej, navdihujočih zgodb in dragocenih podjetniških nasvetov, ki bodo članom SBC Mladi v pomoč pri njihovih prihodnjih podjetniških podvigih.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano