(webinar) Kako učinkovito deliti in e-podpisovati kadrovsko dokumentacijo?

Dogodki

23. Januar 2024

(webinar) Kako učinkovito deliti in e-podpisovati kadrovsko dokumentacijo?

Delo v kadrovski službi je v vseh pogledih močno vezano na dokumente. Tudi vi izgubljate čas pri deljenju in podpisovanju dokumentacije v kadrovskem oddelku?

Podjetje Microcop vabi na brezplačni spletni seminar, ki bo v torek, 6. februarja 2024 ob 11. uri. Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi: https://bit.ly/3u1k791.

Dokumenti so pri kadrovskem delu zelo pomembni, vsebujejo pa tudi veliko osebnih podatkov. Ustvarjanje, vročanje, pridobivanje teh dokumentov zna biti za kadrovika zelo zamudno delo.

Na spletnem seminarju, ki ga bo vodila strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov Nataša Centa, boste izvedeli, katere najboljše prakse kadrovikom pomagajo pri prehodu na bolj digitaliziran in avtomatiziran način upravljanja s kadrovskimi dokumenti.

Kaj prinaša webinar? 

- Predstavitev ključnih vidikov deljenja in vročanja kadrovskih dokumentov.
- Prakse beleženja in sledenja dokumentov.
- Različne vrste e-podpisovanja.
- Kako pomembna je varnost pri procesu e-podpisovanja.
- Pomen povezanosti personalnih map in digitalizacije HR procesov.

Predavateljica bo predstavila tudi primere iz prakse.

Spletni seminar je prvi iz serije treh s področja kadrovanja in je namenjen vsem kadrovikom, ki želijo avtomatizirati in optimizirati svoje kadrovske procese. Na spletni seminar, ki bo v torek, 6. 2. 2024, ob 11.00, se lahko brezplačno prijavite na tej povezavi: https://bit.ly/3u1k791.

PR cover HRM1.jpg

O Mikrocopu

Podjetje Mikrocop, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.
 
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano