Vested model: Kako družbe P&G, McDonald’s in Microsoft sodelujejo z dobavitelji?

Dogodki

04. Januar 2024

Vested model: Kako družbe P&G, McDonald’s in Microsoft sodelujejo z dobavitelji?

Katapult - Mesto Akrobatov, katerega idejni vodja je Jure Knez, Dewesoft, organizira in vabi tudi člane SBC – Kluba slovenskih podjetnikov na seminar - Kako sodelovati z dobavitelji. Prof. Kate Vitasek, avtorica knjige Vested bo tako v sredo, 10. januarja na brezplačnem seminarju tako razkrila številne skrivnosti uspešnega sodelovanja z dobavitelji.

Vested je način poslovnega sodelovanja med dobavitelji in kupci, kjer se opravljeno delo ne obračunava po transakcijah, ampak se odprejo poslovne knjige, opredeli skupni cilj, določi merila uspeha, na koncu pa podeli uspehe (ali izgube).

Iz miselne naravnanost: »What is in it for ME,« preskočimo na »What’s in it for WE.« Skupaj v dobrem in slabem. Oba partnerja investirata v skupni uspeh. Zmagamo ali izgubimo skupaj.

Podjetja, ki uporabljajo tovrstni model: Intel (na ta način privarčevali 4 mio evrov v 2 letih), Americal Airforce, Rolls-Royce, P&G, McDonald’s, Microsoft … sedaj tudi Dewesoft.

Na seminarju bo Kate razložila:

• koncept Vested poslovnega sodelovanja,

• primere, kjer so vpeljali Vested model in kako,

• 5 temeljnih pravil tovrstnega sodelovanja,

• kako lahko sami uporabite tak model v svojih podjetij.

Tovrstni model postavljamo tudi v organizacijah znotraj Mesta Akrobatov, saj zagovarjamo win-win sodelovanja – skupaj v dobrem in slabem.
 

Kdaj? Sreda, 10. januar 2024, od 18.00 – 20.00
Kje? Katapult, Gabrsko 12, Trbovlje
Koliko? Brezplačno
Predavateljica? Kate Vitasek

OPOMBA: Predavanje bo seveda v angleščini.

PRIJAVE NA DOGODEK

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano