Več kot 200 strani odličnih zgodb. Med njimi je lahko tudi vaša

Dogodki

27. Januar 2024

Več kot 200 strani odličnih zgodb. Med njimi je lahko tudi vaša

Naša uredniška ekipa že pripravlja spomladansko izdajo magazina SBC. Magazin bo prinesel več kot 200 strani odličnega branja o aktualnih temah, zanimivih posameznikih in življenjskih užitkih. In pa seveda odličnih poslovnih zgodb. Med njimi je lahko tudi vaša.  

Bi se želeli predstaviti z zgodbo o vašem podjetju, izjemnem dosežku ali novem produktu? Pišite nam na: prodaja@sbc.si. 

Magazin ima po novem še večji doseg, odslej je namreč na voljo bralcem na več kot 50 prodajnih mestih po vsej Sloveniji. 

Magazin Slovenian Business Club je četrtletna premijska tiskana in digitalna izdaja kluba, v kateri klub ponuja odlično branje za podjetnike, odločevalce in ljubitelje življenjskih užitkov. 

V letošnji spomladanski izdaji se bomo posvetili aktualnim temam, ki zadevajo podjetništvo, predstavili bomo vrhunski slovenski športni obraz, prisluhnili bomo zgodbi uspešnega slovenskega režiserja, ki deluje v tujini, nekdanji predsednik republike Borut Pahor pa nam bo povedal, kako je po novem videti njegova poslovno-podjetniška pot. 

Se želite poslovnim partnerjem pohvaliti s članstvom v SBC, ki povezuje najboljše slovenske podjetnike? Za angleško različico zimske izdaje magazina SBC nam pišite na: concierge@sbc.siKot vselej, bomo tudi v tokratni številki magazina predstavili podjetniške zgodbe naših članic in članov, odličnih podjetnic in podjetnikov. Magazin bo ponudil tudi nabor prvovrstnih lifestyle vsebin, uporabnih nasvetov in zgodb uspešnih posameznikov, tudi onkraj podjetniškega sveta. Ne bomo pozabili niti na najboljše knjige, ki jih morate podjetniki prebrati to pomlad. 

Magazin je natisnjen na ekološkem papirju. S tem klub uresničuje svoje zlato vodilo, ki zavezuje k ohranjanju narave in spodbujanju ekoloških poslovnih praks in uporabi okolju prijaznih tehnologij.

Kmalu na prodajnih policah

Magazin SBC bo po novem na voljo tudi bralcem v prosti prodaji. Nakup bo mogoč na več kot 50 prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Tako bo lahko v odličnih podjetniških in lifestyle zgodba uživalo še več bralcev. 

Želite v magazinu predstaviti vaše podjetje, uspeh ali nov produkt? Pišite nam na: prodaja@sbc.si.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano